Hejsan

Nu ar man i kosovsa. Kom hit forlange sen och vagen gick faktist bra. Overvaningen ser bra ut. Vi maste kopa koket;badrummet och mobler sen so e det val klart. Eller? Vi for se men jag tyckte det var fint.

Kan tyvarr inte lagga in bilder po denna datorn for den ar kass men det for gor bra val.

nu ska jag kila och leka med hunden, Reksi.


ADELINA

Hejsan hoppsan!

Hejsan hoppsan alla!

Kom nyss hem, varit ute pa stan och kopt mig en hamburgare, shit..Borjar bli en dalig vana nu, har kakat de i en vecka nu varje kvall borjar synas valdigt mkt pa min kropp! Meen men, jag vet unte vad jag skall skriva, vakande vid 12 tiden sa dagen har bara flygit forbi.. har regnat aven idag, fast det har varit sol med.

Nej nu vet jag inte vad jag skall skriva sa det far racka for idag, har inte tagit nagra kort heller men det kmr la..

Puspsuss
Kaltrina


I will miss you

Sista inlägget på länge, I think. Hmm vet inte när jag kommer blogga igen hoppas datorn där borta funkar, I don't think so.
Anyway mamma och jag packade in det sista i bilen. Jag är så förväntansfull, ojoj.
Mindie ska ta hand om posten och tacka ja när jag kommer in på Natur.
TÄnkte på det innan. Jag längtar lite smått till gymnasiet men ändå rädd, eller? Längtar till jag ska köpa min stora fina kalender (hoppas jag hittar en rosa) och pennor och sånt. OOHH! 
 Vad är jag rädd för? Hmm..
JAg kommer klara allting men jag har inte min bästa kompis Senida vid min sida så det känns ååh. Hon var alltid vid min sida när jag fick utbrott och sånr. Men jag kommer klara mig fint det är jag säker på. Jag klarar alltid mig, vare sig jag är själv eller med sällskap. Gillar faktist och börja något nytt själv. Att få vara ensam men det är jag sällan.
Aja nu ska jag inte börja skriva om det.


Ska på semester (hoppas vädret blir bra där, så jag blir brun. Har faktist lite färg) och ha kul. Rensa tankar och ladda till gymnasiet.
Kommer sakna stranden. Där finns ju ingen strand men får väl liga vid en pool och bada där. Vet inte om jag ser framemot det? Kan företälla mig hur det kommer se ut.
Sist jag var i ULqin sprang jag ur vattnet till mamma och började typ böla. Tjejerna som brukar hänga där och i Ks kanske förstår varför. BLÄÄ!
Men man känner faktist sig som en kändis. Aja ååh vad jag kommer sakna bloggen shiit. Min lilla bebis ju.

Ha ett underbart sommarlov alla som läser och I will come back.
See you soon

I love you snygginar!

ADELINA♥

I hope that ....





Jag känner doften av Kosovo, ...nästaaan ialla fall. Lite av det vi ska ha med oss, kan bara varna att det är way to much än vad vi behöver men vi kan äta det när vi är i KS med juuu.
Jobbade lite idag, och där såg jag Mads Bödker som gick in på Maxi. Han är en liten sötsak, finare in real life (än bilderna på facebook) och när man ser honom nära.


Kollade på Priviliged precis och snart ska jag in i duschen, raka benen och sånt. :D hihi.

Ska nog packa ner sminket, har glömt det, hihi. Inte för att jag gillar att ha smink när det är varmt på dagen men på kvällen då smäller det. HAHA! nej men jag har inte sminkat mig på jätte länge så det kmr bli sån PAFF så snygg jag är. Det blir alltd så när man inte sminkat sig på länge.


åååh, jag hittar inte mina favorit solglasögon vad ska jag ta mig till? Kanske i någon av mina handväskor som ligger i takboxen som pappa inte kommer öppna till mig. Åååh får ha ett annat par istället, that sucks! Big time!

Bloggar ett inlägg sen kansk, puss och hej!
ADELINA♥

suger pa att uppdatera..

Men jag har ett bra skal till det. Vi har inte haft strom pa 5 dagar och vi kommer kanske inte fa tillbaka den pa ett tag till, sadar 5-6 dagar!!! Jag door, vadret ar skit, typ regnar som fan slutar i nagon timma och sen fixar det sig igen, suger helt enkelt! Nu har vi pa nagot som kallas for Agrigat, sla upp pa google translate, vet inte vad det heter pa sve sa jag skrev pa albanska. Har gjort massa de senaste dagarna, allt fran ha choklad tavling (den som ater mest, jag vann, at 9 och moza 8) till att shoppa och sant.. Orkar faktiskt inte skriva!! Usch, men vet nu, vadret haller pa att fixa sig!! SUPERGLAD GUBBE SKALL DTE VARA HAR!! aja palla skriva..

PS. jag fick reda pa mina betyg!!! 6MVG och resten VG helt okej, valdigt nojd!!

Pusspuss 

Kaltrina

snart

Michael är överallt på TV, typ. Han förtjäner det tycker jag.
Lyssnar också på hans låtar nu, alltid lika bra.

Jobbat lite också och snart åker vi, YEAAH!
Ångrade att jag inte gick till stranden idag, Enida sa occkså att det var jätte kul idag, buhuuu!  Imorgon kan jag nog inte sola och bada eftersom ska storstäda hela huset så när vi kommer tillbaka hittar vi det städat och packa små saker vi glömt och elektronik prylar samt tillbehören, blir en hel väska av det.
 Undra om vi kommer få plats med allt vi har. Hihihi. Men vi tog faktist inte alls mycket kläder detta året om man gemfört med förra året.




kommer sakna SVENSKA jordgubbar med glass!

Har inga bilder från Väla bara det jag åt, hihi!

från igår, innan jag skulle sova!

Jag älskar dricka te med min rosa mugg, vill ha med den. Hur ska jag klara mig? :D
FRån idag!

Blir nog min sista smothie innan jag åker. hihi! Hittar nog smoothies där med!


Jag vill ha denna mobilen, tack!


ska kolla film och ta lungt nu. (om det går)

OBS! Ni anars inte vilken huvudvärk jag har av mina systrar och min mamma. Dem pratar konstant då menar jag all the time, non stop!

ADELINA♥


softish

Hellu!
Idag har jag varit på stan och lite andra affärer runt om i Äholm. Fick med mig hem fina örhängen till alla mina hål i öronen, GÖTT!
Nu är jag trött och bara chillar och kollar på Momma's Boy.
Ooh hon Jojo's mamma irriterar mig till max. Shiit hon är rasist öööh! Äcklig är hon.


Fortfarande är denna bloggen och datorn tröga så kan inte lägga upp bilder.
Ska jobba två timmar ikväll istället för Fia och sen kanske det blir att gå ut med Enida och Senida (om hon har kommit)

ADELINA♥

R.I.P King of Pop

Så lyder många rubriker på olika bloggar.

Sånt händer väl inte?
Jo det händer och det hände igår, Michael Jackson död. Kan knappt tro det. Han har alltid kännts så odödlig för mig.
Hans musik och dans kommer alltid att ´leva kvar.

Vila i Frid  Michael Jackson.





(kan tyvärr inte lägga upp bilder, datorn är trög.)



dålig update

Hallå alla söta!

Förlåt för dålig uppdatering men har haft fullt upp. De senaste dagarna har jag hängt på straden sen vatt ute med vänner. Catchat upp lite med Besa, vi var bästa kompisar innan sen tappade vi kontakten men det är alltid lätt att hitta tillbaka med den tjejen. <3
Igår blev det Väla, fanns fan inget. Fast det var mycket rea. Fick med mig lite saker ialla fall. Idag har jag handlar bröd och kall kaffe latte, mums. (Alltså det ska vi ha på vägen till Kosovo) . Typ det sista innan Kosovo.
Sen fick jag med ett sött pyjamaslinne och solpuder. Snart har vi allt till vår roadtrip, kanske tar kort lite på söndagen när vi gör oss redo så får ni se oss innan vi drar. Det kommer bli kul. Längtar mer efter vägen än Kosovo, hihi.


Tina har inte kunnat blogga eftersom strömmen i Mitrovica eller den delen av Mitrovica dem bor i är utan ström i 2veckor. Och det är för at människorna inte betalar strömmen, och då händer sånt. Och så regnar det också, FYYY! 

I Kosovo tror jaginte jag kommer kunna blogg eftersom vi inte har trådlöst internet där eller nåt sånt kan inget om sånt. Men när jag väl är inne på något internet kafe kanske det blir något. Och bilder får vi se tror ej jag kan lägga in där om det blir så som det ser ut. Men då kommer det massvis när jag är hemma again :D

Vi är snart klar med packningen. Just nu packar mamma och systrarna underkläder och sådana saker. Måste packa ner alla smycken och naglack jag vill ha med. I don't like it. Jag pallar fan inte.

Imorgon blir det nog stranden för sista gången innan jag far iväg och har lite saker att göra på stan med, faaan. Hihi och Senida kommer också hem. YEEES!
Damn girl, I miss you.

sleep tight
ADELINA♥


hemskt

åååh, gud vad arg jag blir!
Väntar på att pappa ska komma med nytt solkräm. Och han kmr aldrig ju. Skulle egentligen varit på stranden me nej MIN PAPPA OCH SYSTER är långsama!
ÅÅÅHH. Den där väntan!


Juste glömde berätta om en sorglig sak. Mamma berättade att vår granne (han bor mitt emot oss) har gått bort. Han hade dött av överdos, sa dem.
Guud, blev som en lite chock. För att det känns konstigt att hade tagit droger. Han var ju inte sån eller?
Han var alltid glad och typ tränade mycket eller om man tänker på hans yttre. Han hälsade på alla. Känns konstigt att dra ner rullgardinerna och inte se honom!
Vila i frid. :'(

ADELINA
nu kom pappa YEEEEEES

solbränd

Åååh gud vad skönt det var med en varm dusch. Va på stranden hela dagen, blåste mycket men vi hittade en bra plats.
Badade med Enida jätte mycket, guuuud vad det var sköönt, shiit.
Jag hade ingen solkräm med mig och gissa vad som hönde?
Jag blev solbränd. Jag är helt röd. ÅÅÅH! mEN JAG SOLADE JU INGET!
Asså jag solade inte alls mycket, och jag trodde jag inte skulle bli röd men jaaajaja!
Imoron så blir det stranden igen! :D


ADELINA♥

090623

God Morgon!
Igår var jag hos tandis bytte båge och sånna saker. Sen fick jag två koftor av mamma som jag hittade i någon butik där och ett armband från Lindex.
Sen gick vi till pappa och där gjorde jag en egen sallad. hihi! Gott var det.
Nu ska jag till strandeeeeeen! :D





ADELINA♥

Haha min mamma är rolig!

Hellu alla söta bebisar!
Började dagen med att gå till stan med Belinda  och mamma. Det var jätte skönt väder, blev riktigt glad. Och som vanligt träffade man Dita på stan.



Jag och Belinda hade tråkigt på Kappahl. Denna bilden är så jävla rolig och trög.

Hittade inga armband så jag köpte hem glass och mamma jordgubbar! MUMS!

Så vi satt ute i trädgården och käkade. åååh vad gott det var. (sol , sol , sol)

Nu ska jag ut igen och sen vid 15 ska jag till tandis och sen ska jag och mamma kolla lite i affärerna i HBG och hitta till pappas pizzeria. (;

ADELINA♥


Detta gor man nar det regnar ute..



Fore...



efter..



mer efter..



dona efter det att jag har sminkat och fixat henne..



.....



meraaa...



.....



......



....



Har nog minst 80 liknade bilder till men dessa far rackaa..

som ni ser pa rubriken sa har det regnat hela dagen, lite trist men vi tjejer gjorde det roligt for oss iaf ahaha..

Jag tror nog att adde kmr bjuda pa ett inlagg med bilder hon med hahah..

Maste aven fraga adde om hon har slingat haret? Det sag sa ut??

Pusspuss

Kaltrina ♥

skating = ADELINA??? huumm...

ÅÅHH, jag är så sugen på att börja skataa!
TÄnk en snygg rosa skateboard! HOT! eller en med olika saker på!

Men vad jag vet är skateboards dyraa!?

Jag är sur på mig själv att jag inte kollar på filmen på kanal 5. Den ser bra ut. ÅÅhh nu ska jag försöka fatta den.
Imoron ska jag nog till stan med mamma och Belinda. Sen ska jag till tandis i HBG. Måste hitta fina armband. (helst nitarmband. Jag älskar nitar.)
Och nästa vecka (på torsdag) ska jag shoppa det sista innan Kosovo, åker den 28 på kvällen!



Hade en till snygg bild men den går inte att ladda upp.Den snyggaste bilden faan och den funkar inte. TYPISKT!
 Får vara nog nu snyggingar! hihi!

PUSS & God Natt sötnosaaaaaar!
ADELINA♥



min moster är jobbig

Tillbakaa från jobbet, ååh jag har ont i magen, vad är det för feel?
faaaaaan!
Det var rätt så lungt på jobbet idag, som varje söndag.

Jag saknar Senida tönten. GUD, hon har varit i Halmstad sen skolavslutningen.

AAH HAR INGEN IDAG I NEED WC

God Morgon alla små söta grisar, hihi!

Idag mår jag bättre. Och jag ska jobba idaag typ hela dagen, för att Fisis (Fia, vi har lite öknamn till varandra) är sjuk!



Det var längesen jag sminkade mig så det fick bli idag.

ååh nu måste jag på toa aAAAAAAah kissar på mig

ADELINA ♥


detta börjar bli som en gästbok

Haha Tina, eller hur? Du var snygg och är det nu med.
Jag kan inte slita mig härifrån nej nu får det vara nog med allt bloggläsande. Hann inte med Tina på msn så jag ville bara skriva det och se vad hon skrev om bilden visste att hon var tvungen att skriva något.

aja nu ska jag gå och då menar jag verkligen gå och läsa i mammas säng!

ha det
ADELINA

orkar inte skriva

Orkar inte skriva, skulle bara kommentera addes forra inlagg med mig som yngre, jag sjalv tkr att jag ar snygg!hahahaha


softish

Åååh, jag vet inte vad jag ska göra just nu. Idag har jag varit ute och hemma. Jag är typ sjuk. Varm är jag och inte alls mkt kraft kvar.
Ska nog bara chilla här och läsa lite, Så länge vi båda andas. Blir nog finemang!

Här kmr lite bildeeer, hihihi!


jag och mimi! <3 innan vi skulle fixa oss och sen dra ut wiieeee

sommaren 08, Den var så härlig. Vi smög ut på kvällarna och köpte smoki och fågelfrön. Vi var ute varanan dag och hade så jävla kul!



på vägen dit tog Tina och dem kort på mig när jag sov. Har typ tusen bilder när jag sover. KUL dem hade hahaha?!
Men visst är jag sööt?! haha

jag vet att ni kmr döda mig men haha but I just had to! Den är så söt.
(Tina är hon i blått! )
Detta är dock en gammal gammal gammal bild.


jag i Ulqin 2007! :D

nu ska jag läsa haha! :D
ADELINA♥

MY LIFE, stay away biatch!


Tänkte dela med mig om en sak som retar mig. Jag har ju valt Natur, eftersom jag satsar högt. Jag gillar när det blir svårt och jag vill kämpa, en fight kommer det bli. För jag vet att det kommer bli jobbigt, eftersom jag måste plugga in allting för så smart är jag inte att bara lyssna och förstå allt.
Men jag kommer lyckas för jag vill detta. Jag ska plugga mycket men ändå inte missa andra roliga saker i mitt liv. För jag kan planera. Aja nu får jag hålla mig till det jag tänkte skriva,

När jag berätter för folk, ni vet när man lär känna en person eller känner den, så frågar de.
''Vad ska du läsa i fortsättningen?'' Och då när jag berätter att jag ska läsa NV så blir de antigen avundsjuka,chockade eller något.
För de reagerar konstigt, visst jag har lärt mig att när jag är på glatt  humör och bara vill chilla och inte tänka på bekymmer, bara pratar om allt möjligt ni vet så tar inte folk mig på allvar (oftast).
 Antigen tycker de jag är trög eller dum eller något, bara för jag älskar att skoja och skratta och prata. 
Och visst jag snackar ganska högt och skrattar men shiiit, ni vet väl inte vad jag kan. Och då när jag berättar detta för en person att jag ska läsa Natur blir den helt ''aah men du vet väl att det är as mycket plugg och ja vad vill du bli och..''
Ni vet dem värstar harklar sig och försöker förvirra mig men snälla bara för jag är spratlig betyder det inte att jag är DUM i huvudet. FÖr fast jag skrattar och larvar mig är jag seriös också.
Och så tänker jag i mitt huvud vad e detta för männsika, shiit dte är väl mitt val i livet. Och då säger jag ja jag ska bli advokat, psykolog kemist eller allting. OCh då säger de men det kan du bli om du väljer något annat.

Man ba snälla shiit låt mig välja vad jag vill. Ni vet väl inte hur smart jag är. Det finns olika reaktioner, men mest säger folk till mig ''Det är as svårt du komme rha prov hela tiden. Du måste plugga,.... bla bla bla''
Jag blir så aarrrggg. ÅÅÅÅH! Och om det e plugg ja kanske vill plugga? Jag klarar det.
Skit du i mitt liv.
MY LIFE! sluta lägg er i.


Förklarade inte detta så bra men det jag vill säga är att. JAG SKA LÄSA NATUR, jag är en ung duktig målmedvetande vacker tjej som skiter i vad folk säger.
Stay out of my life.
Jag har så många bevis att folk vill mitt sämsta, De vill inte se mig komma långt. But ya people who want this ya are out of my life.

Varför vill vissa männsikor se en misslyckas?

I'M OUUUT
adelina♥


Smothie, hallon&blåbär och choklad, till mellanmål är gottans!

tror jag håller på att bli sjuk eller nåt!? :/

ADELINA♥

tror den e från greys ...men den e braa!

There's a point in your life when you get tired of fixing everything and trying to make everyone happy. When you finally decide to quit, it's not giving up. It's realizing you don't need certain people and the bullshit they bring in to your life...


Rubriken..

Hahaha, vafan skall man ha for rubrik???

jaja, hejsan alla! Sittter har hos min farbror, vi skall sova hemma hos mig inatt, vi har sagt det att vi skall sova en vecka hos min farbror och en vecka hos oss, det blir super!  Vi har bestamt det att vi skall smyga ut inatt till terassen och sova under bar himmel! Kolla upp mot stjarnorna, ata nagot gott och frysa ihjal for tro mig, det blir aasss kallt pa natterna. Men detta gor vi i smyg, vi skall nog ga ut pa natten nar mamam och pappa sover annars far vi inte!! Skall forsoka att inte glomma kameran bara.

Vi har bestamt oss, pa onsdag aker vi till Prishtina, sjuuuukt kul assa, eller jag tror det iaf.. kameran kommer sakert med hahah..

Jag vet fan inte vad jag skall skriva nu, joo imon drar vi till viva, sjukt kul!! 

Gar ff inte att ladda uppp bilder men det kmr la, pusspuss 

Kaltrina♥

08


Förra året köpte jag och Tina snygga klockor i Kosovo!

jag vill bara...

..att du skulle känna som jag gjorde. Det var det ända jag ville.

Vädret gör så jag mår dåligt, eller så är jag sjul. Sjuk i huvudet och allmänt störd. 
Skiit, shiit, ååh. Ni fattar inte hur jag måår.


A♥

hejsanhoppsan alla!

Hejsan hejsan!

Kanner att jag har svikit becka lite, jag sa namligen att jag skulle blogga minst en gang om dagen men jag hinner tyvarr inte, att sitta vid datorn ar trakigt nar man kan gora sa mkt annat! Jag kollade nyss ut ur fonstret och sag att solen lag bakom molnen idag, det gor faktiskt inget, detta eftersom vi redan har haft overdrivet mkt sol, alltsa utan att overdriva, man ville bara ata en massa glassar och sitte i skuggan! 

Kanner att jag borjar bli lite hungrig nu, har hort att mamma har gjort en goood frukost men jag orkar itne ga och kolla, magen skriker dock efter mat sa jag skall nog ta och ata iaf! Men jag hatar att ata frukost, det ar sa javla ackligt att ata tidigt pa morgonen.

Jag och min kusin Mimoza har planerat att aka till Prishtina (KS huvudstad) dar min faster bor, kanske spenderar 3 natter dar eller nagot sant men moza flyttar bara fram pa det, hon har en massa saker med skolan att fixa forst, hennes test ar pa onsdag den 24 sa jag tror att vi aker pa fredagen och stannar tills pa sondag eller nagot sant! Sa javla kul alltsa! Vara kusiner dar ar stora sa vi kmr sakert ga ut pa kvallarna!

Ikvall skall vi ut tror jag, eftersom det inte ar sa varmt far man liksom passa pa! Alskar aatt jag far ha pa mig jeans igen, det har varit sa varmt for det annars! 

Imorgon ar det lordag och da kommer Meda (en kand albansk artist) till Viva som ar  en klubb, dit skall vi med Liridon och festa loss, typ att man langtar fast jag vet itne om jag gillar Meda eller inte, lyssnar inte pa honom sa mkt. 

Hmm, vad mer finns det att saga... nej jag vet inte faktiskt, forutom att jag alskar Albans Skenderajs nya lat med hans flickvan, Let me die with you!

Aja nu skall jag ta och ata lite mat, ar  inte lika hungrig nu langre kanner jag ahah men dom ropar forfullt!

Pusspuss Kaltrina ♥

Ps. Malin, Isla och Olivia far ha det bast i Malta, dom aker nu pa sondag!!! Gett!!!

dryg,depp... vad mer bringer denna världen med sig?

Jobbat idag från 10-17, money money monet. Jag har faktist ett kul jobb, eller mina arbetskamrater är bäst. Dem är roliga och goa. :D
Sen har jag varit ute och nu kom jag ut från duschen.
Jag är lite smått deprimerad, har varit det denna veckan. Undra varför? :/


Jag vill skriva inlägg om mina tankar och vad jag vill diskutera om, självförtroende, fördomar, religioner, kränkandebehandlingar, våld, smink  m.m.
Jag har så mycket att säga om alla dessa ämnen och det finns fler. Jag skulle kunna kunna snacka om sånna saker överallt, tex TV.
Hallå, the camera loves me! and so does the world.
Men jag orkar inte. Jag orkar inte dela med mig. Jag kanske skulle kännt mig lättare att dela med mig? 

I need to clear my head. Maybe I'll come back.

Ha en bra kväll
ADELINA♥

..

Jobbat lite idag och varit ute med Enida.
Ont i huvudet har jag och ryggen mår inte heller så braa.

Älskar att blogga men inte idaag.

ciao
 ADELINA♥

cp dator

Hejsan alla!
Sitter nu inne i Liridons rum och skriver detta inlagg, fast jag far san damp pa Liridons dator att det inte ar sant! Den ar helt trog, man kan inte lasa sina Mail och inte logga in pa bdb eller facebook, javla cp sak! Sa, nu har jag fatt ut min ilska.

Igar solade jag pa riktigt for forsta gange, jag orkar ju inte sola eftersom det ar saa varmt, pappa vill inte att vi skall ha var pool ute pa taket for att vi hoppar in i den fran stolarna och sant sa vi kan inte svalka oss, var pool ar ju anda enorm sa vi forsoker intala honom att kopa en mindre till oss. Jag har varit ute pa stan och sa har jag traffat en massa kompisar, det ar sa harligt att vara har! Jag vill verkligen vara har en langre tid men neej. 

Nu skall jag duscha och sen skall jag ut pa stan och sen skall jag till typ Mimozas kompis Majlinda, trevligt trevlig! Hoppas ni far en underbar dag!!

Ps. Idag ar det itne sa varmt bara 26 grader!! Igar var det typ 36-38 grader trodde jag skulle doo! ahhaha

Pusspuss 
Tina♥ 

Ps. Det gar inte att ladda upp bilder!!! booo

a silly day




Kom precis från Arbis fotbollsmatch, 4-0. Dem e så duktigaaaa. GO GO!

Belinda var såklart på plats.


Liridona skulle  egentligen komma men dem jobbar så icke sa nicke.
Får inte glömma och gratta Medina. Ha den äran Medina gumman. <33
Hoppas du haft världens bästa dag.

ADELINA♥

hell yeah

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect and I don't live to be. But, before you start pointing fingers, make sure your hands are clean."

Bob Marley

jävla rygg!

Vaknade upp med ´världens smärta i ryggen. Shiit kunde inte vända mig eller gå upp. Till slut kom jag upp och det gör as ont när jag ska börja mig eller bara sätta mig. :/
Går väl över någongång. 
Smärtan kunde inte stoppa mig så jag gick ut lite, kom hem och duschade och städade hela köket.
När jag skulle torka mitt ansikte efter duschen så tappade jag min piercing så jag sprang ut och hämtade den nya som jag har köpt, så satte jag in den. Den är liten och glänser. Jätte söt. Väldig kort skaft eller vad det heter men det funkar väl.
Nu e jag ensam hemma med Arbiona som ska spela match klockan 18. Kanske ska kolla med pappsie. :D


A ♥

Hellu!

Sitter hos pappa just nu, i pizzerian. Mamma och belinda är också här.
Sov till 11 idag tror jag sen så åkte vi till Åstorp för att hämta Belinda och sen till Väla. Hade ingen aning om att vi skulle till Väla och nu sitter vi här och dricker kaffe.
Jag kommer vara här till klockan 22:00.
KUL!

adelina♥


Gud vad dagarna gar snabbt!

heey, sakta ner lite! Dagarna bara flyger forbi och jag ar radd att mina dagar har ar over snart! (okej, aker hem om typ 5 och en halv vecka men anda)
Jag har vaknat minst tusen ganger inatt och imorse skulle Mimoza till skolan och da vaknade hon vid 06.00 och sedan fixade hon sig och sen satte hon sig vid datorn och tro mig den later mkt!! Sedan bestamde hon aven for att ta kot mitt i allt, hmm.. Jag fick bara lite damp pa henne!

Aja, ser att vadret ar underbart som alltid! Har inte ens hunnit ga upp pa taket/terassen i ar och jag har inte solat nagot alls sa jag tankte att jag skulle ta och gora det! Jag vill ju bli brun forfan! Sedan skall jag ta en dusch och lite senare nar det blir svalare skall vi ut pa stan och kolla ifall jag hittar lite smycken och sant eller nagot roligt, sedan blir det att besoka den absolut basta cafet ever i Moitrovica namligen Jaffa, Toast och lemonad ar sa javla gott dar och deras enorma glassar! MUMMA!!  Jag tanker iaf ta kameran med mig idag for igar hittade vi inte den! Men idag har jag hittat den, har letat som en idiot! ahha

Aja nu blev det mkt text skall sitta har ett litet tag och sedan blir det att sola pa taket (later sa konstigt nar jag sager pa taket, men jag skall knappa ett kort sa ni kan se vad jag menar) om jag orkar for varmen!

Pusspuss Kaltrina♥

ni fattar att jag älskar glass, specielt denna


ADELINA♥



sommarens Ks lat..



Alban Skenderaj feat Miriam Cani  - Let me die with you


snart övningköra

Hejsaan!
Lite bättre väder idaag. Vaknade upp idag med att det bankade på fönstret vettefan vad som händer där uppe i syrrans rum. (jag sov där i natt)
Va ute på en powerwalk-promenad med mamma och Gagi. Sen skulle jag få prova starta bilden och sånt men mamma var för feg och tyckte jag borde läsa lite i boken först, så det ska jag nog göra sen.
Måste hinna med att städa lite med.
Och min Senida kommer hem idag, WIIIHOO!


Nu ska jag hoppa in i duschen. Åååh vad skönt.



Min syster Belinda när hon var yngre. GUD så söööööööt. SHIT!

oooh vad jag är sugen på en kaffelatte. :D



ADELINA♥


Morniiiing!

Hejsan hoppsan varlden!

Jaa, har nyss vaknat, har sovit inne hos kusinerna inatt och igar natt ahah.. Har inte hunnit sova i mitt hus annu.
Hmm,  vi hade det otroligt skooont igar, det vara bara tva som saknades vilket  var lite trist. ehm, ikv skall jag antingen ga pa fest, typ nagon som har blivit synet (albanerna vet vad jag menar) i var slakt men vet itne om jag ar sugen pa mer mer mat och dans sa det kanske blir att jag aker och kollar pa en fotbolls match! Trepqa vs nagot annat lag ahhaha. Detta gor jag isf med pappa och nagra till! Hmmm, jag vet itne vilket jag skall valja, man har ju alltid suttit hemma i soffan framfor tv och kollat pa nar dom spelar match och nu har jag mojligheten att se dom live hihihhi, aja vilket det an blir sa far ni bilder ikv!!

Nu har dom ropat pa mig i snart 15 min, dom vill att jag skall ata frukost men jag ar inte alls sugen pa nagon frukost men jaa, skall se vad mamam har gjort for frukost for jag vill inte ha petulla som Fiki har gjort.. Jag ar en krasen en!

Puss puss fran Ksss!!

Hejsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan. ...


Jobbat idag från 12.30 - 20 .
Har inte mycket att skriva eller mkt bilder. Kan ju bara säga att mamma är jätte rädd för svininfluensan och snckar om den väldigt mycket.




ADELINA♥


Lat bilderna tala..



Living the good way

Hejsan hoppsan alla!

ahh, det ar sa underbart att vara haaar, jag kan ff inte fatta att jag ar i ks, dom nyper mig hela tiden for jag bara forsvinner i mina tankar och ar typ helt borta!
Vadret har ar underbart!! Skall forsoka skicka er lite sol, till sverige da ahah.
Vad har hant an sa lange da... Hmm, jag sov ganska lange idag for jag var sa himla trott, nar jag vaknade sa fragade mamma och pappa om jag ville hanga med till Bamex, en affar har..Sa dar gick vi och handlade tills tre kundvagnar blev fulla och kom hem med typ 1000 pasar utan att overdriva!!♥
Snart skall vi aka men hela tjocka slakten och kaka pa resturagn och ikv kanske jag gar ut pa stan med folket, om jag orkar..Fyfan vad jag ar lat alltsa! ahha

Hmm, jag vet inte vad jag skall skriva faktiskt! Jag lovar att ta kort som jag kan ladda upp idag!! annars far ni ha det sa bra, pusspuss 
 
K

mumsigt!




Jag och mamma gjorde bullar, men vi hade ingen god te hemma så vi fick köra till ÖB och köpa.






Te och bullar är så jävla gott!
Speciellt mammas fina och goda bullar.

Det är typ vad jag ätit idag här hemma, jag vet onyttigt. men goootttt!
Men sen så dansade faktist jag. :D
och vid datorn har jag spenderat mycket tid. Vädret har ju varit piss.

Mycket bilder idag.
Det är ju kul!
Nu ska jag fortsätta kolla på Përrallë me tupan. Albansk talkschow, mest komedi typ.
Och juste måste ta bort min ansiktsmask. Har haft den länge nu.

Imorgon ska jag jobba, 12-20. :D
ha en trevlig kväll/natt!

ADELINA♥


I Kosovo!

ja, som ni ser sa har jag kanske inte bloggat pa ett tag. Detta beror pa att jag ar pa semester nu. Jag befinner mig nu i Kosovo och det ar stralande vader! Hur javla varmt som helst, ar valdigt tacksam med tanke pa att det typ osregnar i Sverige. Hahah, Resan tog si ssa dar 29 timmar typ, MED BIL! Sjukt roligt var det iaf tro mig.  NU skall jag ut lite och traffa lite gott folk, kl ar 20.00 men det ar ff varmt!
Har lovat rebecka (som jag saknar som bara den!! och alla andra i 9b med sp tinaaa) att jag skall blogga minst en gang om dagen vilket jag skall gora!! Skall aven forsoka ta lite bilder nu sa att det blir roligare att lasa mina inlagg!!

Pusspuss fran en svettig Kaltrina

...

Är inne på den gammla datorn. Det är mirakel att man kan gå in på den. Så tänkte dela med mig av lite olika gammla bilder. 




Som ni ser levde jag på egobilder. Tog typ kort på mig själv varje dag. I loved myself and still I love myself.

förra åreet.

dans, 2007.
 
Nellie och jag i 7:an. Jag hade fint håår.


Tåssjö i 7:an.

2007 läste jag en av mina favoritböcker, SHOO BRE!  älskar deeeeeeeeen.

som sagt egobilder. Har typ tusen stycken på denna datorn. Måste lägga över bilderna på en Cd innan denna datorn krachar helt. (inte mina glasögon)



ADELINA♥

lite smått och gott







jag och min bästa bästa bästa vän! så långt ifrån vi står!

Lennart och Kristina, mentorerna!

Levina, Emma, Nellie, Lotta och Sandra.


Här har ni lite bilder. Har tyvärr inte så många. Glömde kamran och allt sånt skit. :@ Plus att jag pallade inte ta kort idag med alla i skolan. Var inte på det humöret!

ADELINA♥

SKOLAVSLUTNING

Jävla väder. Regnade hela tiden och det fortsätter. :@

Att gå ut nian är väl som en liten student om man säger så. En liten prövning. Det var kul och sorgligt. Har inga bilder just nu för glömde ta med mig kamran eftersom jag hade så mycket att tänka på. Mitt hår blev inte som jag ville men det löste sig till slut. Igår slingade jag mitt hår lite, lite, lite. Mamma gjorde det och det blev faktist rätt så bra. Man märker det inte så mycket men lite ljusare.

Skolavslutningen gick väl bra. Blev nöjd med betygen, INGA G! 7MVG och resten VG. Helt nöjd. :D
Jag är stolt över mig själv, jag har gjort mitt bästa hela tiden.
Bilder ska jag lägga upp när jag får dem av Levina.

Fick tårar när vi skulle krama alla lärare. Hihihi. Jag är så jävla känslig. Men det får man vara. Det är en bra egenskap hos mig tycker jag. Tycker det är sött när man är känslosam.

Pga detta jävla regnet kan jag inte gå och kolla på studenten. Eller jag kan men jag pallar ej. Inte när det regnar.



ADELINA♥


----

Kanske också borde berätta att Tina är ju på väg till Kosovo nu. Sist vi fick smset var dem i Tjeckien.

snart skolavslutning

Kom precis hem från stan, med Marri och Emma. Köpte blommor till mentorerna, nu ska jag bara fixa dem lite och sen inte glömma ta med dem imorgon. Har massor att tänka på imorgon.

Nu är jag sugen på en god sallad med Keso.
Som den jag åt igår.
MUMS!






ADELINA♥

tråkigt..

Heej!
Tråkig dag idag. Längtar till imorgon, skolavslutning och min klänning är snygg och mina skor med.
Nu ska jag göra något, sen blir det stan med Emma. Köpa bla blommor till mentorerna.

PAllar inte berätta om denna dagen eller lägga upp bilder just nu. Blir nog senare idag.

maybe later/
ADELINA♥

...

svettig är jag just nu. Joggade med Marri och så körde jag lite styrka, sköönt med en varm dusch nuu.

adde♥

Familia.. Familjen ..

Har inga bilder att bjuda på och det är ju det roligaste, men jag ska lägga upp från igår när jag följde med familjen till Familia.
Skulle egentligen inte shoppa´(bara skor) men kunde inte åka hem utan någonting.  :D



ARBIONA OCH BELINDA var arga för mamma och pappa inte kunde komma ut från affärerna.


hittade inga skoor, och det var ju det jag var ute efter.  :@

Pallar inte mer.¨
I'm out,
ADELINA♥

...

En bra daaaaaaag med inga lektioner typ. Slutade tidigt, stan med Senidaa.
Köpte ny näspiercing men får ej bytaa. Den nya  e så sööt.
Nu ska jag bara slappaaa.


ADELINA♥

090609

Shiiit, det är snart skolavslutning. Tänk jag har gått ut Nyhem. 3år känns så koort.

Kom ut från duschen precis, ska äta müsli nu och sen fixa mig och dra till skolan. 




LATER /  
ADELINA♥

eehmm, yesyes!?






Jag har ont i magen eller nu håller det på att gå över.
Var ute med Senida och Enida sen träffade vi Blerina.
Kom lagom hem till Moma's boooy. Den var braaaa, shiit vilka mammor dem, BLÄ!


De visade mig en gungaa, mådde väldigt illa efter en åktur.
träffade också på min dansledare. Hon slutar dock som dansledare. :'(
Hon är riktigt braa!


vettefan om jag ska till skolan imorgon!
We will seeeee!



ADELINA♥

nolife?


mumsa lite müsli!

FINT JAG SMINKAT MIG!



Piratpartiet har kommit med i Eu-parlamentet. Ehhmm jaaaa??
What can I say.
Hellre dem än Sverige Demokraterna.

JAG DÖÖR! MIN MAGE GÖR AS ONT, ÅÅÅÅÅÅÅH! SLUTA GÖRA ONT! JAG BER DIG GUUUD!
ska nog läsa nu! och sluta nörda mig här.

I'm out, yeeeeeeeeeaaaaah maaaan!
ADELINA♥

så länge vi båda andaas.



SENIDA

Vi käkade glass på TH , (mitt jobb)
-Trippel choklad
- Apelsin/citron
- Pistage   
 =
GOTT!
Vi börjar ju dagen nyttigt!
hihi, vi är inte normala och det står vi fan för!

Ska städa lite och jag lagade precis lunch till mina småsystrar, pasta med köttbullar. Jag vet det är väldigt svårt att tillaga.

Har också sminkat mig själv idag lite extra och sminkat min mamma, hon blev nöjd. Det blir en sminkdag när jag är sjuk. 
Jag har ont i magen, det sorgliga är att jag bara har en ipen-tabelett kvar. Måste till Apoteket.
Jag har också sagt till mamma att köpa skor till mig idag när hon drar med min pappa till jobbet i HBG!
http://www.pizzeriaacapulco.se/
GÅ in på sidan så förstår ni vad pappa jobbar med och var!


I know you love me,
xoxo
ADELINA♥

what a suprise!

Vi vann skattjakten idag, 15 min tog det?  Överraskad? absolut inte! Vi är ju 9b och vi är bäääst! Jag har ont i magen, kan det bero på alla myror jag åt?  Jag och isla åt nämligen 22 myror och tro mig, myror smakar inte gott men jag klagar inte :))

Skall till stan snart, tandläkaren och köpa skor till Florent! Sedan kanske det blir att kolla på match..

Nu är det bara tre dagar kvar! PÅ onsdag åker vi, yeeh!

Sist men inte minst, jag har ont i mina fingrar, det känns inte bra. Jag och Zelda råka "ramla"..

Pusspuss tina :))


Ps: Adde får krya på sig♥

090608

Nu blir ni förvånade att jag skriver va?
Inte?
Jaha, ialla fall skulle jag varit på väg till Liseberg men icke sa nicke. Jag mådde lite illa och ont i ryggen så jag åkte inte. Plus att jag inte alls var sugen på att åka till Liseberg, tycker inte det är lika roligt som förr.
Istället ska jag nog dra till Maxi med Senida, tror jag.


Mamma tvingar mig slinga håret igen,(som jag gjort tusen ggr)
och så vill hon att jag ska beställa ett par rosa skor från Nelly, velat ha dem as länge men dem tog slut och nu är dem tillbaka, men vet ej om jag ska.
Vill ha ett par andra skor nu från skopunkten så vi får se vad som händeeer.!


mamma älskar dennna bilden och säger att jag ska lägga in den så yes får bli den!


later,
peejz
ADELINA♥

mumsigt!


plus att de är så mjuka hela tiden! mums


mamma gjorde också pizzabullar.

Imorgon är det Lisebeerg! Vi hoppas på en rolig och mysig daaag, med så lite skräpmat som möjligt.
Mamma var så snäll och köpte en god Festits (gillar inte Festis men denna som hon köpte är god, I think)
och mörk choklad. Nu har jag något att mumsa på väg diit och så tar man väl med en macka eller nåt!

love love from the beautiful adelina


ÅÅÅHHH, söndagar ...

ÅÅÅHHH, söndagar söndag söndagar vad ska vi ta oss till med denna dagen. TRÅKIGT!
Nu skulle jag egentligen dansat men det är SLUUT!  BAJS BAJS BAJS!

Jag har tråkigt, har duschat och gjort mig fräsch inför Liseberg imorgon. Det var länge sen jag var där.

ska fan dansa lite eller något här hemma.!
I'm ouuuuuuuuuuut!
peace maaaaan.
i'm cool!
ADELINA♥


No more godislöfte haha

Jaa, ni ser på rubriken! Jag lyckades hålla mitt godislöfte fram till igår, alltså 6 hela månader!! Ett halv år! Jag hade lungt kunnat hålla det ännu mer om inte pappa hade velat köpa godis, vi var inne på Willys tror jag och så kostade godiset typ 40kr/kg eller något så han sa till mig, armend och mamam att fylla varsin påse godis ända upp! Så vi gjorde det sen fyllde armend en påse till miten med och sen när vi betalade så blev allt typ 270kr ahahahah, ofta man köper godis för så mkt, blev typ 6,5 kg godis eller något! Illa illa, i bilden låg en hel kasse med godis och alla åt och frestade mig med godiset och tull slut gav jag med mig! Så nu har jag ätit godis hela  dagen igår och idag! Inte så bra, syns redan på mig.

Tog ju en massa kort på all godis med men jag orkar inte hålla på¨med kablar ioch sådant och denna datorn har inte B-tooth(?) så jag skiter i det.. Det kanske kmr upp en vacker dag!!

Nu skall jag faktiskt dra upp och packa min väska! Mamam packar redan hennes, pappas och armends väska så jag skall nog joina henne! 

love Kaltrina♥



Jag och min storebror Florent på någon fest för något år sen, 07 för at vara mer exakt ahhaha :))

 

....

The Hills, the hills.
kollat på den typ as mycket denna helgen.
THE Hills weekendbreak!

no pics så det får bli en sånhär.

adde♥

Ingen egen dator, inte mycket uppdatering

Hejhej bloggen!
Känns som om det var en evighet sen jag bloggade! Men det var la typ bara i fredags elller något? ahha, jag ser att Mediina snyggingen har fixat vår blogg, riktigt nice blev den!!! <--- Vet att det blev fel svenska men pallar inte ändra!!

Jaa, bvad har jag då gjort denna helgen! Hmm, läääst min underbara boook, men jag är försiktig med att läsa nu, jag har ca 150 sidor kvar och jag vill inte Att boken skall ta sluuut!
Igår var vi I Ullared, ge-kås. Mamma, pappa och armend köpte skoor, mamma köpte världens finaste klackisar bara för att jag ville att hon skulle göra det så att jag också kunde använda dom! ahaha, pappa köpte sandaler och puma skor och lillebror köpte Björn borg sandaler, själv blev jag utan eftersom jag redan har 7 par skor jag skall ta med mig till ks!

Jaa KS, på onsdag åker vi och jag längar som bara den! På onsdag är det middagen med och då skall jag klä upp mig och sånt!

Nu kom mamam och dem hem, skall hjälpa dem!!


Pusspuss :) / Tinaa

bëje zot - labi

God Morgoooooon snyggingar!
Jag är sugen på en joggingtur, men ingen hänger med mig!

asch, vi får se!


Denna låten är så bra:
Labinot Tahiri - Bëje zot



Min bebiis, love!

ADELINA♥

i need summer ...

Nu kom Dita hiit. haha.
och Arbiona är arg för jag har ätit den goda glassen, mohahahahaha! 
Nu ska jag bara ta det lungt, softa med familjen och D. 
och innan jag ska sova ska jag läsa  Så länge vi båda andas. Det var länge sen.

Juste när jag och Gagi var ute innan såg vi två killar typ 25år cykla på tandemcykel och så var de klädde i Sverige kläder och de var hur roliga som helst. De hade tom en blå hjälm. HIHI.
Och sen skrämde en hund livet ur oss. shiiit så rädd jag blev. Började att skika och springa. Trodde det var en varg.
Hmmm, jag e dum.



idag har Dita gjort muffinsar.

älskar när dem blir sprucknaaa och mycket chokladbitar i , mumsigt.

en lite gammal bild på mig.

mamma har sån tandskena så hennes tänder blir vitare och  hon kan inte prata på en timme nu haha.

ska passa på att säga god natt och sov sött ♥
ADELINA♥



090606

God Morgon!
känner mig lite vinglig just nu, hoppas det går över senare. Somnade med blött hår igår så mitt hår idag är en total katastrof som jag inte ska göra något åt just nu.
Ska stor städa idag tror jag.

snart SKOLAVSLUTNING!

see ya later babes
ADELINA♥

I love myself

oooh, så snygg vår blogg blev¨.
Min undrbara kompis, Medina, gjorde den.
Mycket vackrare än vår förra. :D
tack tack. 

Ingen speciel skoldag idag. På måndag blir det Liseberg med alla 9or. :D
Igår och idag har jag varit så jävla glad. Bara lyst upp som en solen.
Visst jag lyser alltid upp men asså dessa dagrna har varit som dem gamla Adelina-dagarna.
Så jag älskar mig själv, mitt liv och mig själv.
För att jag är speciell, onormal, unik, udda, självupptagen, utseendefixerad, envis, självsäker, självständig, snygg, vacker, söt, fin, omtänksam, snäll, lycklig, galen . . .
HAHA!
Jag vet ni är avundsjuka, men vad ska man gööööra.

Palla klaga över sitt liv, bara öppna ögonen, för allt löser sig på ett eller annat sätt.

Har inte så mycket att skrivaa.


GOTT!



''Don't run away from life just open your eyes and see it from the other side.''
                                                                                                           Adelina Aradini

goodbye my lover..

Jaa, goodbye min dator, shit vad jag kmr sakna den sjukt mycket! Alltså att bara sätta på den och lyssna på musik samtidigt som man läser en bok eller bara ligger ner och vilar! När man skall kolla en snabb sak på internet, när man skall BLOGGA, när man skall in på msn och facebook.. Ja..Livet utan min dator kmr bli hårt kan jag säga. Hahah, nej nu låter jag som värsta datanörden! Det är jag inte.. Jag har ett problem med!! Jag har sisådär 3000 bilder på min dator och jag vill så gärna haa dom! Men vet ni vad? Jag har fan ingen aning om hur man bränner över dem till en cd - skiva och mitt fucking USB minnen funkar inte, det skall gå att fylla den med 1 gig minne men jag kan typ inte ens fylla hälften av någon underlig orsak? Sådant blir jag suuur på.. Hoppas bara att jag kan låna ett USB minne av tina..Vi får se annars blir det hejdå bilder (BOOOOOOOO :'() och hejdå arbeten! Naaaaj, gud bajs att jag inte får ha min dator men jag vill inte köpa ut den faktiskt, tkr att den är för dyr..

Aja, när datorn blir borta kommer jag förmodligen blogga betydligt mindre, men det blir la bra till slut.. 

Åker till Ks om 6 dagar! Där skall jag försöka blogga ooofftaa och med mycket bilder.. Om jag hinner vill säga!

Idag fick jag även reda på vad jag har fått för betyg.. Riktigt nööjd faktiskt! Geografi =VG Samhällskunskap  =VG Religion =VG och Historia=MVG!! Jag kmr inte ens ihåg att jag har haft Samkunskap under nian och inte religion heller för den delen. På Geografin kunde man bara få VG tror jag? Vet inte riktigt.. Men jag är riiiktigt nöjd iaf! 

Sedan fick jag även reda på att jag hade Vg i Kemi, fysik och teknik och i Biologi hade jag fått MVG! Hääärligt, fick även veta att jag var en av de fåååå som hade fått VG på Np Kemi, vilken överraskning? Jag som inte ens tog det på stort allvar är riktigt nöjd.. Kanske skulle satsa på natur iaf.. Höjde även mig i musik idag! detta innebär att Kaltrina Osmani går ut 9: an, Skogstorpsskolan utan ett ända G!! VG & MVG skall det vara :)) Nu tycker jag faktiskt att jag har skrytit klart.. Men vet ni vad? Det är faktiskt okej att skryta när det gäller betyg, är man duktig så varför inte visa det? (Som Kenza sa) 

Och idag är det faktiskt första gången jag lyssnar på Tokio Hotel, de är faktiskt inte så dåliga.. Inte illa alls faktiskt.. Förbättrar ju min tyska? hahahah



Vi får avsluta inlägget med min grymt söta kusin aurora. (f)

/ Kaltrina :)(L)

...

Charles Bukowski once wrote;
''There will always be something to ruin our lives. It all depends on what or which finds us first. You're always ripe and ready to be taken.'"

GLADER

Jag vaknade upp med ett leende på läpparna efter en natt med åska. (Jag vaknade upp i natt av ett oväsen och jag trodde det var krig men det var bara åska som skrämmde mig. )

Jag var så jävla glad idag. Hela jag var super glad, visst hittade inte kläder imorse och då blev jag arg men sen när jag hade fixat mig klart sken jag upp.

Trevlig dag idag. Sovmorgon, cabare, ingen tyska så hade lång håltimme, och sen var det SO. Vi pratade om Liseberg som vi ska åka till på måndag och betyg. Och så kollade vi på en krigsfilm. Blev väldigt rädd.
Fick 2MVG och 2VG i SO.  :D

Och nu är man hemma och har käkat pasta, (inte god mat idag i skolan,).

Nu ska jag ringa Nita som fyller år idag och hon har damp på mig.

Grattis till henne.


ADELINA ♥


Greys Anatomy

såg ni, såg ni, såg ni.. Izzie minns ju inte.   :(  



adde♥




...

människor överraskar en.

hmm, mins ögonbryn?

HAhaha, så illa som adde förklarar mina förra ögonbryn var dom faktiskt inte! ahhaha, jag själv tkr att dom var snygga!! 



Innan jag hade noppat mig överhuvudtaget (1år sedan exakt typ)



I somras, (för ett år sen då) noppade bara lite för första gången, sjukt snyggt :))
Ps. checka in min brunnnaaa färg!! ;)


Och nu, ganska okej det med typ.. :))


Pusspuss tina :))

bra gjort Tina

La ni märke till Tinas ögonbryn?
DEM VAR NOPPADE!
FINA VACKRA:D
GLAD JAG BLIR FAKTIST för ni kanske inte har lagt märke till dem men jag kan säga att det inte var en vacker syn, haha.
NEJ, nu är jag taskig. Men grattis Tina <3

Idag så hade alla vi som valde NV lite kemi, kemiräkning. Rätt så krånkligt med all mol, molmassa, u .....
Hur skall detta gå? :/


Dorontina gör dipp som vi ska äta med chips. Annars så är jag bara trött och mer trött. DEPP!
I don't like it at all.
Jag behöver åka bort bort bort, KOSOVO.
Jag vill ha mörk choklad, mums. Det går super bra med Marabou också.

GREYS ANATOMY i kväll jihooo!



ADELINA ♥


:))

Hemma igen!

På förmiddagen hade vi brännbollsturnering, behöver jag säga vem som vann?  Tror nästan ni fattar att det var min klass som vann! Jag drog dock vid lunch, drog in till stan där vi skulle käka pizza med några, blev en kycklingsallad för min del, det är ju det godaste! 

Nu är jag hemma och har städat lite, är ju ensam så fick passa på innan dom andra kommer!

Ikväll är jag bjuden på Zanas party, men vet inte riktigt om jag orkar dra dit? Men hon köpte ju faktiskt maränger bara för min skull? Hmm, vi får se om jag orkar det faktiskt, känner mig extremt trött idag.. 

Nu skall jag läsa min bok! 

Pusspuss /Tinaa



SKOLA

Heellu!
Sitter på IT-rasursen nu i skolan och skriver lite Fysik-arbete. Tråkigt. :/

Nu ska jag fortsätta skriva om Radon.


ADELINA♥

I need to feel good

Irritationen och ilskan tar över min kropp fysiskt och psykiskt.
Jag vill inte vara denna männsikan. Denna arga och bittra. Jag vill vara den jag var innan, med leende på läpparna. Människorna som visste att jag var den glada.
Visst är jag glad, men jag är ilsken också. Skriker på alla och har ont i huvudet mer och mer.
USCH!

Jag älskar att vara glad och positiv, det är jag. Men jag skriker väldigt mycket nu, speciellt hemma. Och jag hatar mig för det. Jag blir arg och sur inte på människorna runt omkring utan på mig.
Jag blir arg på mig själv för att jag gör så att jag slösar glädje på männsikor och det skadar inte dem utan mig mig mig mig.




Blev ingen kort dusch,snarare en lång 30-45min med varmt vatten.
SKÖNT
Sov och lite eller ja 2h kanske eller mer.
Röd i ansiktet är jag också, ont i huvudet, varm och mår inte bra.
Skola imorgon, BIG frågetecken?





''Livet är inget problem som skall lösas utan en verkligheten som ska uppelvas.''

sov gott, själv kan jag inte sova nu eftersom jag tog en tupplur innan.
ADELINA♥

Så länge vi båda andas..


Woodale - Keep driving

Kände för att lyssna på denna dagen idag. Har varit så frånvarande de två senaste dagarna, detta pga att jag har fått min underbara bok Så länge vi båda andas. Det är sjukt mysigt att sätta sig i trädgården när solen är som starkast med en suverän bok, solglasögon och kuddar. Jag kan helt enkelt inte slita mig ifrån boken men nu så tänkte jag att det fick bli en paus i läsandet, en väldigt kort sådant för nu saknar jag redan den så mycket, skall nog läsa den igen!

En dag, jag säger inte nu, nej inte nu men när jag uppnått alla mina mål i livet (utbildning, jobb, bil, lägenhet, resan till USA ,m.m) skall även jag hitta min Edward. Fast det känns så långt borta nu så ja hhihihi, jag tror nog inte jag nöjer mig förrän jag får den riktiga Edward Cullen ahahha aja skit samma, för nu har Bella honom! Nej men nu skall jag läsa, jag är så trög tänker för mig själv och sen skriver ner det. Nej nu räcker det, hej då!

Pusss / tina ;)♥

ensam hemma

Idag har vi haft en allaktivitets dag, funkade la. FÖrst simmade vi, vi var bara 5st där och det var helt tyst. Vi skulle simma 32längder=800m.
??
Men nepp vi simmade mindre, vet ej hur många vi simmade. Vi var där bara lite sen stack vi till parken och käkade glass och så när vi käkat klart våra glassar kommer några småtjejer. De bjuder oss på glasspinnar. :D:D
VARFÖR?
Jo för dem hade käkat med klassen så blev det över och dem fick inte äta så de bjöd olika männsikor.
Efter vår långa paus skulle vi bowla. Och där var Nellie, LEvina och Lotta.
Sen var det lunch och sen beach volleyboll. :D
Vi badade och spelade. Rätt så kul faktist.


Hahaha, kul och läsa vad jag gjort idag. Nej men jag och Senida hade as kul. Vi skrattade som galningar, asså ni fattar ej hur mycket vi skrattade.
hmmmm.

Min familj var inte hemma när jag kom och så får jag sett sms,'' Heej vi är på väg till Ullared. Nyckeln hittar du hos Dita. ''
Hihihi, så jag är ensam hemma. Men jag är inte alls sur för det är tråkigt där borta.

Käkade precis kött -och korv macka ute. MUMS!





igår efter vi joggade gjorde vi fina frisyrer på varandra och spelade in filmer som jag kommer ladda upp. (nångång)




AAAAAAAAAANANAS. ♥


nu ska jag röra mig mot duschen, bara en snabbis.

plugga.

och sen jogga? :/ kanske


SEE YAAAAAA /

ADELINA♥


ajjj!

Jag har inte skrivit något idag, har faktiskt inte orkat vara inne när det är sånt fint väder ute. Har legat i solstolen hela dagen idag (nästan) och läst min boook, nämligen fjärde boken i serien Twhiligt, Så länge vi båda andas, med solbrillorna på och boken i knät glömde jag bort tiden och att jag satt i solen detta känner jag av nu kan jag säga. Min kropp klias som bara den, armarna är helt prickiga och röda eftersom jag har kliat annars är de bruna och fina :)) 

Har just pluggat in tyska glosorna, inte alls svåra, tog sådär 5 min kanske.. Jag har ganska lätt för språk, nu skall jag klia vidare och börja plugga på geografin lite, måste faktiskt få det gjort nu, betygen sätts på torsdag så nu är det brådis, kan inte flytta fram det längre!



Ohhh yees, det gick att ladda upp bilden efter 5 dagars försök typ! Ja, detta är då min lillebror, söt va? ^^<3





Taylor Swift - The tear drops on my guitar

Hemskt vad sööt hon är hon ligger i sängen och klänningen!, men det är en sak som stör mig, killen i videon är med i en film eller serie? Men jag kmr inte ihåg i vilken film/serie jag har sett honom?! Det är sånna saker jag stör mig på, så vet någon får ni gärna berätta det :))

xoxo /KALTRINA

plugg ute..

Sitter ute och gör klart lite fysik och biologi läxor. skönt att få gjort det idag, men har dock massor kvar.
Jaaapp, kollade på New Moon klippet... ooooh så bra. ROB är min ju och Jacob grrrrrrrrrrrrr.!


vet inte hur man sätter sånna klipp på bloggen ska försöka lära mig:
http://www.youtube.com/watch?v=KYBF3HKzrmE&feature=channel

ska kanske börja videoblogga, hihi! Men känns lite konstigt, får se då vad jag ska videoblogga om. :D
 hahaha!


soliga kramar /
ADELINA♥

en skön dag med sköna drag

älskar vädret just nu. :D
skönt skönt.
tänkte dra till stranden men orkar inte faan.
Imorgon ska vi ha en allaktivitetsdag. Det är så att vi har fått välja tre aktiviteter. plus att man fick välja en kompis som man skulle hålla ihop med.
Jag och Senida valde, simning,bowling och beach volleyboll!
Så det blir stranden imorgon, sola,bada och volleyboll. WIHOO! 

Gjorde klart mitt arbete idag, styla det lite kanske hjälper till ett högre betyg, ? (tror ej de)
Fick veta mitt betyg i HK, det blev ett MVG :D:D
olala, jag är glad.

nu ska jag ut i det fria och plugga i solen.

LOVE LOVE /
ADELINA♥


RSS 2.0