åååh sooolen är min

guud så skönt orkar verkligen inte blogga så mycket idag. Fick sluta tidigare idag hade SO i 10min typ ett läxförhör och nu ska jag fortsätta att solaaaa.
i'm lovin it.

en glass skulle suttit fint med :D

puss/ adeliina

skolaa

Oh, ja! Idag vaknade jag av solens sken, alltid härligt! Klockan är nu 08.01 och jag ska vara i skolan halv men först skall jag till tina så jag skall nog gå snart! 
Hoppas skolan blir soft idag, det är ju sista dagen och sen så har vi LEEEDIGT, fy vad härligt att säga så :)
Orkar inte posa framför kameran så det får bli första kortet! ahhaha Bättre än inget iaf :))
Hörs efter skolan! 


puss&kram / tina :)


sol och värme

ååh sommaren är här och den stannar faktist, helt otroligt. Älskar detta vädret.
Today har jag varit i skolan hem åt mat mums, mamma hade gjort nån biff med sånna små potatissom man äter med skal, as gott!

Sen skulle jag till netto och coop med mamma och Dita men sen så såg jag Enida och Senida så gick vi till MC och gagi följde med. Vi käkade mjukglass och drack cola.
Jag dansade prcis lite hemma och nu ska jag plugga har SO.prov och tyska förhör. ajajaajaj!

tummen upp till Greys idag :D

p.s har skaffat facebook men adelina fattar nothing!


pusspuss! / adelina!

living the good life.

Ännu en häärlig dag i Falkenberg, solen är på topp och det är sjukt varmt! 
Jag har inte gjort så mycket idag, bara softat och solat hela dagen! Saken är den att tina åkte till hennes träning utan mig, buhuu, tack för den tina!
Sitter och solar här ute med mamma, eller solar och solar, jag sitter vid datorn och mamma pratar i tel :) Jag tkr att det är jobbigt med värme men jag ska fan inte klaga för värmen är sjukt efterlängtad! 

Orkar inte ställa mig upp och ta ett riktigt kort så det får bli detta ahah, bättre än inget iaf! :))



love / tinaa :)

orientering+adelina = katastrof

.. min rubrik stämmer fantastiskt. USCH jag är ingen big fan för orientering. Idag hade vi först fysikprov, mat sen orientering.
Jag och Senida skulle springa tillsammans och nu tänker ni att vi var två så det borde ha varit lättare och det tror jag säkert för vi tog den korta banan också. Ni kan avgöra själva om hur det gick: 
Vi hitta 1:a kontrollen själva men sen andra , hmmm. Det gick inte så bra vi började yra direkt men som tur hittade vi Emma och gick med henne. E kunde allt och vi gick efter och dansade och lyssnade på musik  och snackade om skitsaker. Men S har sånna bra ögon så hon såg kontrollerna as långt ifrån.
Det gick väl bra med E vid vår sida. Annars skulle vi inte varit hemma nu.

E: omg vad har jag tagit mig till?
Jag: Vaaad?
E: Jag är med två blattar som inte kan något.
Jag: Fan vad taskigt.
E: okej då. Jag hittar vägarna S ser alla kontroller och ...
Jag:  Men Jag då?
E: Du har snackat om ditt urin. :D


Hahaha jag kan inte hjälpa det vet ni hur kissig jag var?  S och E påstod att jag skulle kissa i skogen. Är dem dumma eller?

Jag: Gud jag är rädd och nervös.
S: Varför? det är inte jag.
Jag: Tänk så kommer en varg.

Idag är det DH, jippi :D
nu vet jag inte vad jag ska göra,  kanske packa mina skor från nelly för jag ska byta mot större storlek. :D


Bye bye bye / adelina

090427

Idag var det skola, dans och nu ska jag vila lite och kolla TV sen får jag ta och plugga fysik, har ju prov imorgon. Fattar inte visa saker så det får gå som det går. :@
Hela denna dagen tycker jag gått skit. Åhh jag är bara så arg och allt jag gör känns bara hopplöst. All stress och all ilska, vet inte hur jag ska ta ut det. ååååh

Men en liten gladare nyhet kan jag säga. När jag kom hem stod mina skor Finella skor som jag beställt från
nelly.com på bordet. Dem var as fina, mkt mkt finare i verkligheten. Plus att dem har ju en stor klack men det är inte jobbigt att gå i dem. Älskar dem. Kan tyvärr inte ladda upp bilder och tro mig det gör mig förbannad :@


nu ska jag fan ta en vilapaus från allt.


/ en sur och sömnig adelina ♥

jag ska..

... läsa min engelskbok sen ska jag sovaa.
och imorgon är det skola till 15:40 sen efter det vid klockan 17 ska jag ha en kort dansträning på scenen. En halvtimme får varje grupp på scenen, ´så man vet var man ska stå och sånt.

GOD NATT! gagi får damp på mig för jag sitter i hennes säng ojoj.

sov söttttt / adelina ♥

i'm losing her ...

Gud så bra GG var idag, Speciellt när Chuck sa till Serena ''I'm losing her'' och hon ba ''Then fight for her.''
ÅÅÅÅÅHHHH. Chuck och Blair är så söta tillsammans.

Låt tips: Miley Cyrus - the climb  
Den är faktist braa. Jag lyssnar på den just nu. Jag måste se hennes nya film. Gagi min syrra kollade på den innan idag men jag hinner aldrig juuu.

Håret blev väl bra. Mörkare eller det är fortfarande blött men det blir nog bra. Plus om det blir mörkare än önskat så blir det ju alltid ljusare efter nån vecka.

Nu ska jag fixa min säng slänga böckerna på den och fortsätta fysik har dock vissa frågor om fysiken som jag får fråga min fysikfröken imorgon. :D

hinner nog slänga ett sov gott innan jag lägger mig vi får se .

och det funkar forfarande inte att lägga in bilder så det är små tråkigt.

PUSS OCH HEJ / ADELIINA ♥


färg färg färg


Dansen gick bra, hade trots alla Alex hon kunde komma ändå. :D

Just nu väntar jag på att klocksn ska bli 18:50 sen ska jag tvätta bort färgen från mitt hår. Jag färgar nämligen håret, kastanj brunt typ. Det hade kommit någon ny färg som jag har bild på men inte kan ladda upp på denna förbaskade cp bloggen eller så kansek det beror på datorn vettefan men det gör mig förbannad :@

Annars är det OTH nu och sen Gossip Girl. 
Nu måste jag skynda mig till duschen vill inte missa GG.

ciao / adeliina ♥

090426

Som jag sa igår skulle jag ju vakna klockan 7 och yes det gjorde jag. Vaknade 7 och sen gick jag en promenad själv. As skönt. Man rensade huvudet och tänkte inte på jobbiga saker. Ingen var ute typ bara lite få bilar. Det ät nog första gngen jag vaknar klockan sju en söndag, om man bortser från när man kanske har åkt till kosovo eller nånstans.
Sen hjälpte jag mamma lite med tvätten och pluggade.
När klockan var 12 kändes det som det var eftermiddag, så dagen har varit lång och rätt så lungn.

Nu bär det av till dansen, funny funnf. Kom precis på att Alex (dansledaren) inte sk avara med idag.IStället ska vi ha någon vikarie. Det blir nog lika kul ändå.

See ya later / adeliina ♥


men bestäm dig då..

.. nej nu ångra jag mig igen. Jag ska nog gå upp och läsa och sen sova. Det blir nog bra. Man måste ha skönhetssömn.

guuud vad jag får damp. Jag kan fortfarande inte ladda upp bilder, dumma dator. Typsikt att sånt ska hända mig! OCh jag vill ha fin blogg men vet inte hur man ska fixa headern. Innan när jag hade blogg kunde jag. Jag hade åsn kod men nu fattar jag nada.!

GOD NATT på rikigt nu.
Dröm något bra eller mardröm, det kanske får dig att vakna upp och förstå att livet är kort!
Vet inte men alltid när jag har en mardröm brukar jag tänka att livet är kort och att jag ska vara snäll mot alla och sånt.

love love love love and kisses / adeliiina♥

BB albanien

Neej gud vad tråkigt. Arjon åkte ut från Big Brother albanien. Åååh :'(
aja.

orkar inte kolla på det mer denna kväll så jag ska nog upp och läsa lite sen sova. Imorgon ska jag ju vakna ca klockan 7 och jogga :D
Jag längtar tills jag läser ut denna engelska boken och fortsätta läsa ut Svindlande Höjder och Så länge vi båda andas.

Joggade efter jobbet gud så skönt det var när man kom hem helt trött. Det finns en sån liten kulle och jag marri och gagi joggade den typ 5 1/2 gånger. Jobbigt!  sen gjorde vi situps och strechade.

Jag ska skoja bara vill nog inte missa BB nu en till ska ut denna kvällen, spännande. Gud vilken nörd jag är. Och min tunga gör ont jag har ätit mkr solrosfrön, sånna man ska skalla själv. Man blev beroende av dem fan. När man väl har börjat kan man inte sluta. :@

Nu får jag fortsätta kolla sen läsa, hihi.

God natt / adeliina ♥


sol sol sol i love sweden :D

åååh gud vad jag älskar sverige just nu. Det har varit varmt typ hela april. Och jag har faktist fått lite färg och för att bli brun på ansiktet går jag utan smink nu. Äcklas dock av mina finnar, aja alla vi är människor och alla får väl finnar någon gång. Det är mänskligt.

Idag har jag jobbat från 12-18. Jag vet inte om jag nämnt att jag jobbar på Tasty House. Älskar våra nötter och glassar och sist men inte minst baklawa som dödar en av socker.
Om ni handlar där någon gång måste ni smaka vitlöks crackers, wasabi (båda sorterna) , cashew med barbeque smak och bravioli barbeque. Det är as gott.

Jag skrev om ett par skor igår tror jag från halens med nitar. As fina och det fanns inte storlek för mig så hade Fia min kollega berättat det för en annan kollega Sophia och hon har typ storek 40 och jag tror det fanns i den storleken. Så hon skulle kolla på dem och köpa. Åhhh jag första gången jag önskar att jag hade strl 40, hihi!

Jag är sugen på att ta en lång joggingrunda elller bara gå en promenix.


plus att jag är så arg. Det går inte att ladda upp bilder.
see ya / adeliina ♥

090425

Hejsan! 

Ny dag, nya möjligheter, nya minnen.

Sitter här i min säng, jag har fortfarande inte vaknat känner att jag måste ta en dusch snart. Jag är trött, jag orkar inte skriva! Får skriva lite senare :) 

Åh, basket är svena kul ellerhuuuur?! :)

love / tiniish :)<3

mumms...

Jag fick min lön idag, jag är faktis nöj och glad. Hittade ett par snygga klackskor med nitar från halens. Men dte finns inte storlek till mig :@   åååh vad arg jag blir plus att det var as bra pris på dem.

idag blev det lite fotboll, med gagi, enida och senida. HAHA vi kör ju också riktig fotboll. Vi drar på varandra och knuffas. As kul. Vi solde med, har faktist fått färg.
Sen blev det en varm och lång lång dusch, SKÖNT!  och ansiktsnmask. ljuvligt! ;D

Imorgon ska jag jobba och S ska till halmstad, gud vad tråkigt utan henne. Jag pluggade precis lite fysik för vi har prov på tisdag och jag jag vill så jätte gärna få mvg på det provet. FÖr sist fick jag vg+ och jag har alltid varit bra på det.
Måste kämpa och aldrig ge upp.


Vill man så kan man!

nu ska jag kila iväg och plugga lite fysik och andra små saker. Jag är så duktig och stolt över mig själv när jag pluggar. Känner att jag mår bra och att jag uppfyllt mina krav. Jag ställer alltid höga krav på mig själv och vill alltid prestera bättre än vad jag gjrt förr. Det är faktist bra för då tävlar man med sig själv och ger allt man har.

Min resa till usa (med Tina) efter studenten ser faktist ljus ut. Snackade med mamma efter skolan om det. :D


love / adde

klick ..

Beställde hem ett par klackskor från nelly. Fett fina är dem, I'm in love.
Va inne på nelly.com på morgonen och tänkte att jag får min lön snart eller jag tror jag redan har fått den idag vet ej, ialla fall så fick det firas med ett par nya skor.
Man måste ha något att se framemot när man pluggat ihjäl sig. Är rädd att jag inte får så bra på min bokrecension den blev jätte lång. :'(

Idag hade vi muntlga nationella i engelska, gick väl bra.
Ska tillbaka skolan tjugo i tre för att sy en ärmar till en danströja. :D
OCh nu ska jag nog sola.

ååh det går inte att ladda upp bilder, blir rasande.

see yaaa / adelina. ♥

en mindre sak att stressa över ..

ÄNTLIGEN KLAR!
Blev precis klar med min bokrecension, gud vilken lättnad. KÄnns som en tung tung säck med tegelstenar har lyfts bort från mina axlar. Jag hade panik innan, jag läste ut boken idag medan jag solade det var riktigt skönt väder, sen fick jag direkt sätta mig ochskriva. Och det som är typsikt är att jag alltid blir avbryten som idag kom Senida och Enida men det var trevligt och skönt att tänka på annat.

Vi kollade på tattoo :D Jag älskar tatueringar. Jag ska faktist göra en om 2år. Vill ha en stjärna typ vid handleden men vet inte riktigt jag kanske hinner  ändra mig. 
Jag längtar redan tills jag får känna smärtan av tatueringsnålen men det kan inte gör ont vem vet. Det är ett mysterium. Eller egentligen vet ju alla att det gör ont men det kanske inte gör så värst ont på mig. Vi alla är ju olika men ändå männsikor.

Idag hade vi nationella prov i matte. Det gick skit, usch! Men det oroar faktsit inte mig. Det som oroar mig är den kommande veckan och denna helgen. Jag som trodde jag skulle vara ledig så jag kunde plugga men jag tror jag ska jobba. Jag orkar inte kolla schemat jag kanske bara blir besviken. Och på söndag ska vi ha sytt klart ärmarna på en tröja vi ska dansa i och jag inte ens börjat.
Jag gör allt i sista minuten nuför tiden. 


plugg, plugg, plugg resten av livet!
och sedan ska jag få mitt drömjobb. allt lönar sig till sist och glöm inte min drömbil som mamma och pappa lovat mig när jag har fullgjort mina studier.

Skådepelare, advokat, kemist, psykolog och nu är jag intresserad av politik? Men jag ska fan läsa natur inte samhäll.
TÄnk om jag kunde vara allt det. Gud vad kul.


livet är ett mysterium
 
god natt för nu ska jag sovaaaa  /  adelina♥

090423

Tänkte börja med att skriva att lärarna dödar oss och deras långa lektioner. USCH!
Jag blir så trött att sitta still i 2timmer och bara lyssna på Lennart när han snackar.´Nu har vi börjat på WW2 och visst dte är jätte intressant men han strassar ihjäl. Stress stress och mer stress.
 Han tror vi bara har SO och att vi ska kunna allting. SÅ fort man inte kan något så säger han ''är det bara G-elever här eller? ''  Plus att han alltid ska dra sina pizzaskämt, bara för pappa jobbar som pizzabagare.
Jag började tänka på dessa långa lektionerna specielt So-lektionerna som är 2tim och några minuer långa.
Så kom jag på att jag vill starta ett eget parti UNGDOMSPARTIET där det skall diskuteras om ungdomar och skolan och internet. Alltså en regel högst 60-80min./ lektion. Och om man har 80min ska man ha 5min paus. Och sen skulle jag tagit upp om internet. Fånga fast alla pedofiler ute på nätet.
Liksom kolla vad dem sysslar med dem fångar Pirate Bey-snubbarna  (vettefan hur det stavas) istället för sånna gubbar som lurar småtjejer.

Nu ska jag inte ödsla min tid här för jag måste skriva min bokrecension,Ninas resa, som jag ska lämna in imorgon och sen komma på något jag kan skriva om imoron. Vi ska nämligen ha novelltävling. De 9.or som vill vara med. Och jag anmälde mig fast jag inte vet varför. Aja, får hitta på något. Tar inte det så seriöst.


/adelina

skola och mer skola..

Jag har egentligen slutat skolan, en har albanska snart.
Senida sitter bredvid mig just nu och skriver sitt Biologi arbete aom hon skulle gjort för längesen. Jag är ordentlig och lämnar in det i tid. Jag skrev om ADHD och blev rätt så nöjd. Jag älskar verkligen biologi och allt man får lära sig om människokroppen. Det är så coolt med alla celler och att det kan vara små små fel som orsakar stora problem.


nu börjar det bli mkt folk här så nu går jag.

plus att jag saknar Tina.


bye / adeliina ♥

T.I

Var bara tvungen att skriva att T.I är på Tv nu, på Tyrsa Banks show. Om man säger såhär:
Det gör upp hela min morgon! DÅ fattar ni vad jag tycker om honom.
Nu blev jag genast glad. :D

ciao / adelina

090422

GOD MORGON!

Aaaaj, jag var hos tandläkaren igår fick spänna min tandställning och byta båg och satan vad det gör ont. Åt en liten bit av en macka precis det går inte mer, shiit. Det gör så ont.

Plus att jag hatar att vakna upp på morgnarna. Det är så jobbigt och kallt. Idag har jag på  mig min gosiga skrikrosa tröja.
Ska fixa mig nu

BYE / adelina ♥

fjortisblogg?

Min kära kusin, Florent hade kommenterat såg jag. Han skrev att vi har en fjortisblogg och att vi inte kan stava.
Lent nu ska jag skriva ett inlägg, kanske inte är så smart men ändå!

Lent självklart att du skriver bättre. Du är mer erfaren och gått genom olika saker i livet som inte vi har. Vi är fortfarande ungdomar som lär oss. Lär oss rätt och fel.
Vi skriver vad vi känner, och vad vi har lärt oss.
Vi lär oss av olika misstag vi gör och börjar förstå att kompisar inte är så bra som det verkar. Att de sviker en när man minst anar det. Att livet är mer än bara att sitta hemma. Livet är som en väg. Man går och går. Och längst vägen finns det hinder. Och ibland kan man ha tur på vägen och stödja sig mot saker, som vi har våra familjer. Längst vägen träffar vi på olika djur som är hungriga och vill åt oss och samma sak  i livet vi träffar på människor som vill se oss falla. Männsikor som inte har respekt för andras val och vill sätta stop för en, männsikor som gör allt för att förstöra ens rykten.
Vi går också genom olika saker nu, väldigt ofta faktist, för vi är i den åldern nu men ska vi skiva om dem sakerna varje gång?

Lent du ska ju inte trycka ner oss. Och vi orkar inte ändra när vi stavat fel och vi är medvetna att vi har stavat fel.


Visst är han sööt? :D


/ adelina

väntar

Hejsan!

Kom nyss hem från stan, vädret är så skönt fast det blåser ju lite!
Sitter nu och väntar på att tina skall komma (?!) får se vad vi hittar på men vi skall definitivt vara ute! Så sköönt aahha :)

Ni får ha det så bra så länge, puss! / Tiina♥

090419

Jag läste nyss addes inlägg, shiiit, jag får sånna skuldkänslor eftersom jag inte heller har pluggat! Har inte rört en bok på 3 veckor!! Jag känner mig jättedålig =( 

Och så såg jag att hon tydligen inte skulle hänga med till på semestern =/   Detta pratade jag om med mamma och pappa och då kom pappa på en bra ide! Dorontina kan hänga med ist, så jag inte känner mig ensam vill säga! Dorron vad tkr du om det? Är inte det jättebra?! Vi kan ha sjukt kuuul då? Vågar du? Jag vill så gääärna att du skall åka med om adde ändå inte kan eftersom hon jobbar med! Detta måste vi iaf prata om gagi, hade varit såååå jääävla kuuuuuul assså!!

Aja, nu ska jag äta peanut-butter, sånt som alla äter i amerikanska filmer! ahhaha MUMMA!

PS. Skolan börjar imon, fyfan säger jag bara, BOOOO =((((!

Looove / tinaaa ♥


 

ajajaj..

... nej det gör inte ont utan jag blir galen USCH! Jag har inte pluggat något och just nu kom jag på att jag har prov imorogn, i svenska. Och det är dåligt. Vi ska kunna konstiga namn och sånna saker. Vi läser nämligen om Litteratur och sånna saker. Och då förstår ni namnen som Aischolos, Europidet, Sofokles m.m.
Jag skrev precis nästan alla frågor till Stoffe på msn han hade inte dem sa han, vilket jag inte tror. Jag tror han bara är lat och inte orkar kolla i sin bok.
Jag har en fråga jag inte kan Det handlar om vilka förhållande i Sverige påverkade författarna under 1800-talet.

Imorgon ska jag klippa mig eller snarare min kollega Fia ( oj vad konstigt och säga det ) ialla fall hon ska klippa mig.
Hoppas det blir bra, vilket jag tror det blir.

Läste precis bloggen, Tinas inlägg om hur hon saknade Ä-holm och mig och alla. Och jag saknar henne med. Det känns tomt. Jag har ingen att ta ut mina humörsvängningar och ingen jag bara kan snacka med så fort jag behöver det.
USCH!  Jag saknar henne och hennes tjat och allt.
Hon snackar om kosovo men jag tror inte jag ska med. Jag ska jobba och plus att mamma kommer säga nej. Det är konstigt just nu. Får nog snacka med Tina. Men jag orkar inte ringa upp.


OCh gud vad Gossip Girl och OTH var bra idag. Älskar Blair och Chuck från GG och Brooke och Julian från OTH.




Ha en bra kväll / adelina ♥


BOO :(

Mamma sa att vi kanske inte skall åka till Ä-holm alls innan semestern =/ ILLLLLAA! 
Men nej det ska jag inte låta hända :)) eller? 

/tina

matmatmatmat!

Japp, jag lagar mat :) ahaha
Ehm, vi skall äta något som heter fli och som är himmelskt, mamma vill att jag skall göra de så jag hjälper till så duktig som jag är :D 

Jag sitter med ryggen mot fönstret och känner verkligen hur det bränner till, det är så varmt skulle vilja gå ut och göra något men hinner inte just nu :) 
Jag prata med mamma om semestern, hon sa inte så mkt om de men vi skall iaf ringa adde och dem när adde kommer har jag bestämt! Då skall mamma prata med liki och förhoppningsvis skall hon övertala henne :)) Jag blir sjuuuukt glad om hon får komma med oss! SHIT!!!  Vi hade ju svena kul förra året :)) 

Sommaren 2008:



äsch, det tar sjukt lång tid att ladda upp bilder så det får bara bli dessa tre men fler kommer vid ett annat tillfälle :)

Love /tina 

morning!

Vakna  kvart i 11 idag vilket är väldigt sent! När jag var hemma hos adde vaknade jag automatiskt mellan kl 06.00 - 06.30. Det var inte jobbigt, snarare sköönt! Man fick så mycket gjort på hela dagen, det kändes som man verkligen tog till vara varenda dag och ingen tid fick gå till spillo! 

Nu sitter jag inne på mitt rum och tänker på att jag för exakt en vecka sen packade väskan och åkte till Ä-holm. Shit, vill verkligen tillbaka, jag saknar ju alla sååå. ahahah 
Jag skall faktiskt försöka övertala mamma att åka till ä-holm  så snart så möjligt! Det är ju Maj snart (!!!!) är det bara jag som tycker att tiden går såå jääävla snabbt? Det känns som tiden bara flyger förbii! I Juni åker jag ju på semester och om adde inte hänger med så kommer jag ju inte träffa henne på minst 6 veckor! Jag tror faktiskt att det aldrig har hänt! 

Det känns som jag är beroende av adde, hon är min drog! Är så fäst vid henne, Vi kan prata om allt och hon finns alltid där! Man har alltid kul med henne! 

Dorontina är också den sötaste som finns! Visst, lite lat men heey? vi fick iaf nääästan alltid med henne vart vi än skulle :) Förutom till väla men so whut? 

Shit, nu sitter jag och tänker på våra promenader till stranden och när vi spela basket på skolgården om kvällarna! Shit, Senida och jag blev alltid crazy! ahhaha, tjejen är sjuukt schysst och saknar verkligen våra pratstunder! Hahaha, jag och Senida är fan bäääst på att spela basket, hahaha om du läser detta Senida så menar jag kvällen då jag och du spelade som R & J hahaha om d fattar?  hahaha

Shit vad skönt det är att skriva av sig här på bloggen! Bloggen känns inte som en blogg utan som en dagbok, sjukt skönt att få skriva av sig. Aja, jag ska göra lite sit-ups nu om jag orkar sen ska jag fan med ut och spela basket med lillebror (a)

/ Tiinaa ♥




090419

GOD MORGON!

Ska dra snart till jobbet, eller vid klockan 13, sen ska jag dansa och sen hem. Det är ju Gossip Girl ikvälll och OTH!
Tummen upp.

Plus att jag saknar Tina så mycket.



Blev ett kort inlägg ska fixa kaffe till pappa.

BYE / adelina ♥

big brother albanien

OH YES, jag följer det. För några minuter sen valde de ut vem som skulle ut,och det blev Aida. OOH så rädd jag blev att Adeljade skulle åka ut. Det är kul och kolla på BB när hon och Bjordi är tillsammans. De är så roliga. Fast jag blir arg för Bjordi är ju min, in my dreams. Men aaaoo!

Nu ska jag gå och Gagi fettot snackar om sin kebabrulle som pappa ska komma med. :D



Nu kom pappa jag måste smaka rullen faaan. (;

CIAO / adelina♥


Sometimes pictures says more than words.


Blir nog mer nästa inlägg :) 

/ tinaa ♥

Boo, back home :(

Ja, då var man hemma igen. Shiit, saknar redan allt i Ä-holm, jag vill bara tillbaaakaa! Blir nog inte denna månaden iaf =/ 
Nu sitter jag hemma och gör absolut ingenting, jo messar gör jag men inget annat, eller jag lyssnar på musik med. Hade jag varit i Ä-holm nu hade vi troligen varit ute och promenerat, vatt på stranden eller spelat basket på skolgården.  Vi hade iaf inte suttit hemma och tråkat! Och hade vi ändå gjort de så hade det varit 1000ggr bättre än vad jag gör nu! 

Det är sjukt tråkigt utan adde, dorron, senida och enida! Sändy var ju sjukt schysst hon med, hade verkligen andra tankar om henne men hon var ju toppen! 
På sommaren åker jag till Kosovo vilket är toppen men ändå inte, kommer ju sakna adde och alla så jävla mycket!! Därför skall jag fråga addes mamma ifall adde får hänga med även i år eftersom jag annars skulle känna mig otroligt ensam. =/ 
När jag kmr hem efter 6 veckor(!!!!!!!!!!!) skall jag dock spendera resten av sommarlovet hos adde! Detta har jag bestämt, sola och bada varje dag, om vädret är fint vill säga. 

Hmm, åhh det är så tråkigt att jag döör! ahha, jag vill bara vara med adde och dorron nu, eller med alla tjejerna för det var verkligen bäääst! Aja, vi ses kanske nästa månad (!!!!) då ska jag fan med ta på mig mina mjukisar som jag förövrigt glömde hemma hos adde och så skall vi spela basket :D Jag glömde även min TANDSKENA, shit vad dum jag är ahahahah, mamma kmr typ bli en aning arg på mig när hon läser detta för jag tänker nämligen inte berätta det för henne ahhaha aja, får åka till tandregleringen och fixa en ny helt enkelt! 

Här är iaf en bild på dom bästa som finns!!! eller en del iaf :) 



Love / Kaltrinaa



 

T.H. White said;...

... ''Perhaps we all give the best of our hearts uncritically...to those who hardly think about us in return."




love / adeliina ♥

att man kan älska ...

....någon för små saker. 

Det har varit en bra dag ändå. Vi skulle äta lunch på skolan och jag hörde Senida och Sandra viska och jag visste att dem typ skulle sjunga i matsalen för mig. Så dem ba kom vi äter alla. Jag ba neej jag vill inte jag vet att ni kmr sjunga. Dem ba neeeeeeej! Men dem fick med mig ändå och där satt vi i ett hörn som fylldes av glädje,kärlek,sång och pinsamheter.
Jag kollade ner men sen ville jag faktist se dem sjunga, se mina vänner stå upp för mig, gud vad jag älskar dem. Och när jag kollade upp så mötte man allas blickar och alla höll käften. HAHAHA!

Kom precis hem från en shopping runda med Tina. Shoppade bort lite pengar jag fick.
Blev en jeans jacka, gladiatorskor och en blus typ.

Just nu sitter jag och bara tar det lungt framför datorn. Jag orkar inte göra något och vill absolut inte tänka på nästa vecka, där ett prov väntar på mig på måndagen, inlämning på svenskan (och jag har inte ens läst 1/3 av boken) och typ någon redovisning på engelskan där jag typ bara läst några sidor. USCH!

Och denna helgen ska jag jobba och dansa, jag som bara ville ta det lungt! :'(


 
one love / adelina ♥

beautiful day

OH yes it is.
Vilken fin dag det är idag. Jag fyller år och det är värsta sköna vädret. Och jag har min Tina här på min födelsedag, min familj,min släkt och mina vänner.
Kan det bli bättre? 
Jag älskar mina nära och kära mest i hela världen. 
Igår kändes det ingenting alltså jag tänkte inte på min födelsedag och att jag skulle bli 16år gammal. Bara en dag var kvar och jag skulle bli ett år äldre. Vilket innebär att jag har levt i 16år och alltid haft min släkt nära mig. Jag har gått genom glädje och sorg. Skratt och tårar men jag har klarat mig genom allting tack vare mina närmsta och riktiga vänner! 
OCH jag har lärt mig så mycket, varje dag har jag lärt mig speciellt det sista året, att uppskatta livet. 
Inte klaga över små saker som innan. Jag har ett otroligt bra liv. Jag älskar mitt liv och mina närmsta.
Nu är det bara att sikta framåt och leva för idag. En dag i taget. 
Det enda jag önskar mig och jag vet att jag aldrig aldrig i mitt liv kommer få det är att få tillbaka min kusin som gick bort ca 1år sedan.



one love / adeliina 



barn - vuxen? ..

 Guuud, jag blir så trött. Nu när jag läser olika bloggar och bilddagböcker tänker jag på vilken hemsk värld vi lever i?!
Varför?
Jo för att typ mer än hälften bloggar eller bilddagböcker jag går in på så är det ungdomar,flest tjejer, som skriver hur livet suger. Hur livet är svårt och vad man ska göra med livet, skolan och föräldrarna som inte låter dem gå ut och festa.
DAAAAAAAAAH!
FESTA? Gå ut och dricka när man är så ung liksom en 14åring gå och bli full? VÄrlden är ju hemsk inte så konstigt att ens föräldrar inte vill att ens barn ska ut och bli full och gå runt som ett MIFFO!
Jag förstår mig inte på unga tjejer som gnäller hela jävla tiden. Liksom okej det kan bero på familjeproblem och då förstår jag verkligen. Men om det handlar om att hata SKOLAN OCH FÖRÄLDRARNA för dem inte l¨ter en festa då tycker jag verkligen synd om dem inte för dem hatar utan för dem verkligen behöver hjälp. SÅ JÄVLA DUMMA!
okej man ska inte döma folk jag förstår och respkterar ALLA! Verkligen. Men sånna fjortisar som tar kort på sin röv och lägger ut den sen på nästa bild har dem en text där dem gnäller över sitt liv och att festen blev misslyckad och allt man kan hitta på BLÄÄÄÄÄÄÄ!USCH!
VAD TÄNKER DEM MED?
Man är fortfarande liten fast man är 15år! Man har fortfarande så mycket att gå igenom.
Själv tycker jag att dricka och sånna saker kan man spara tills man blir 18år. Liksom gemför en 14åring och en 18åring asså en 14åring ser ut som en bebis. OCH man ska dricka och röka och allt!
Jag tycker det är så patetiskt när jag kollar på sånna som skriver om deras misslyckade liv för dem inte får dricka och sånt!
Var barn så länge du kan. För när du väl är vuxen ka du aldrig återvända! Då är det kört då börjar det på allvar.


pusselipusspuss


me and my SÄNDY ♥

nu vill gagi ha datorn.


OCH IMORON FYLLER JAG ÅR!


/ ADELIINAAA ♥

eehmm...tina ljugeeer

.. HaHAHA!

Imose skrev Tina ett inlägg om mina humörsvängningar. Och jag kan hålla med henne. Jag e konstig. Men det som hon ljög om för mig var att hon ba :

T : Adde du börjar bli vuxen
A : VAH? :S
T : Ja du har sånna humörsvängningar då betyder det att man börjar bli vuxen.
A : Ja ud har rätt. Jag börjar nog det.

Och jag som trodde på det BUHUU!  hahahaha! Så dum jag e.

Kom typ precis hem, var ute och luffade med Senida, Enida, Marri, Gagi och Tina. Vi gick lite rundor snackade om allt möjligt, slogs, dansade och allt.
Senida och jag snackade som vanligt om allt mellan himmel och jord. LOVE HER! Vi är så bra tillsammans. The perfect match om man säger så.

Nu ska jag dra på toa as kissig och sen får jag reta T eller nåt och läsa.
Men jag gillar inte böckerna. Asså jag älskar att läsa verkligen liksom jag lever mig in i börckerna men jag läser böcker i min smak, böcker som jag får välja själv. Eller jag fick välja dessa med men det fanns inte mycket att välja mellan och jag gillar inte när man blir tvungen att läsa om något man inte tycker om liksom KRIG neeeeej USCH!
Jag vill läsa ut min ''Svindlande Höjder'' och '' Så länge vi båda andas.''
Dem är så braaaaaaa.
Nu läser jag en från svenskan som heter '' Ninas resa. '' Det är en sån om andra världkriget. Vi var tvungna och läsa om krig. TRÅKIGT! Dem flyr hela tiden ju.

Nu går jag annars sitter jag och skriver en hel bok här!

kram / ADELINA!

boring ...

HELLU! 


Hemma nu från skolan. Ehm det var en helt vanlig skoldag, börja vänja mig med Tina efter mig, :D
Idag hade vi alla vanliga lektioner och som vanligt var SO:n så tråkig. Min lärare snackar hela lektionen och vi är på väg att somna. Alltså ingen lyssnar på vad han säger. USCH! det är så himla tråkigt! 
Onsdagar slutar vi egentligen 12:30 och då äter vi men vi som är albaner har albanska typ vid två tiden till ca tre tiden. Men idag gick alla som har albanska med mig hem, och det är bara killar och jag är ensam tjej där. 

Senare blir det nog att gå ut, kanske en powerwalk promenad med Tina och Gagi, kanske Senida om hon vill.


Här kommer lite bildeeeer  (;
Från VÄLA!
 


ÖÖÖhhh!



PUSS&HEJ / ADELIINAA



humörsvängningar..

Att leva med adde är inte lätt skall jag tala om för er, hon har nämligen humörsvängningar! Ena stunden är hon sjukt gla och go, andra är hon bitch slash hora! Tänk då när jag flyttar in med henne :O Jaa, här sitter jag och ljuger för henne att hon börjar mogna och bli vuxen för att alla vuxna har humörsvängningar, och det roliga är att hon är så blond att hon tror på det med. Jaja, ingen har sagt att blondiner är smarta :) 

Idag blir det ännu en dag i Nyhem, sjuukt kul v ar det igår :) Spela basket med typ många jag inte känner, sedan råka jag sparka en på pannan, ILLA första intryck typ! ahhahahha :) Hmm, Funderar på att ha shorts, men jag vet inte om jag vågar ha det på denna skolan, alla är så så perfekta här tycker jag, alla är så beroende av deras yttre, det är inte alls som i Falkenberg där du kan gå runt i mjukisar och en tjocktröja med en totte högt på huvudet och utan smink på ansiktet. Det känns som att man inte kan se ut så på denna skolan, man måste hela tiden typ tänka att det finns någon som kollar på en, speciellt eftersom jag är " the new girl" typ. 
Alla lärare är iaf jätte trevliga tycker jag :)! 

Aja, måste klä på mig nu, har varit vaken sen 06.00 och gjort absolut inget alls, eller joooo, jag har druckit 3 STORA glas vatten, när jag vaknade imorse så kändes det nämligen som jag var helt uttråkad! Sedan har jag även bestämt mig för att inte äta Pizza på ett år! Detta eftersom jag käka pizza inatt typ och dööör idag! Har godislöfte nu och jag har klarat mig riktigt bra! 4 månader och 3 dagar! Inte illa alls, 4 month down, 8 to go.. 


Ajaaaa, nu måste jag slutföra detta inlägg, blev för långt tycker jag! Bilder kommer upp under dagen, håll utkik! 

Love / Kaltrinaa  ♣

Utkast: God Kväll. ...

God Kväll.

Inte så mycket bloggande för oss denna soliga dag. Mrn det tar vi igen. Tina var med mig idag i skolan och nu sitter hon här och bråkar med mig om mina ögon bryn fast hon inte har så fina själv. Men mina e fan finare. hahaha! 
PALLA!

Efter skolan drog vi till väla med Marigona. Jag hade fan inga pengar får min lön snart och då blir det shopping. Känns konstigt att hålla sig till en budjet nu lkskom innan fick jag allt från mamma och pappa. Men det är väldigt bra och börja jobba så här tidigt tycker jag för då vet man att  man inte kan slänga pengar åt alla håll om man inte är bortskämd och hur rik som helst. 
Själv tycker jag ändå att mina föräldrar är snälla dem brukar också betala mycket saker till mig. OBS! :S hahaha. 
Tina köpte jeans jacka från Gina och en bastop. 


Ugly Bety slutar snart  och jag inte kollat på det ens men Desperate Housewifes får man absolut inte. 


Nu ska jag dra får ta in bilder en annan dag hinner inte nu.  Ska läsa lite innan DH börjar! 




One love / adelina :D




In da school.

Jajamensan! Nu är jag i skolan :) Kul men pinsamt som faaan! Shit klassen är verkligen sjukt liten, men om dom hörs! hahah, typ som vår klass. De har lektion nu och jag fick ha min dator, blev klar med mitt Banan arbete vilket är tummen upp! (Y) Jag tänkte att jag kunde skriva ett litet blogg inlägg för skoj skull :)) Aja, detta får bli kort, kan inte skriva mer! 

Love / Kaltrinaa ♥

090414

God Mogon!

Tina kom precis ner hon ba ''qyqy'' haha
sitter här och äter min kalkon macka och dricker te. 
Nu fick jag flytta in för Tina också skulle få plats. :D  Snart skall vi till skolan.  Det ska bli kul med T där, hoppas vi. Hon tar med sin dator till skolan så kanske hon bloggar lite. Datorn tar hon med sig för det e typ som hennes bok. Alla i 7-9 i hennes skola har datorer. 



the bed is waiting ...

Nu ska vi sova i min lilla säng tillsammans. Jag och Tina, vad skönt. Blir inte förvånad om jag puttar ner Tina eller om jag vaknar med en blåtira. Jag brukar snarka, eller T och D påstår det men aaah, Tror inte på dem eller kanske lite.
Plus att jag har läst två eller tre sidor av min engelska bok. ÅÅÅÅH jag orkar inte,
Känns som ni kmr tro att jag e sånt IG barn men det är jag faktist inte. Jag tycker jag är smart, inte ultra men lagom.  


God natt /  Adde och Tina 

what does tha world mean to you?

God  Kväll

Tina har tjatat på mig om en filmen pay it forward hela dagen att den ska börja och att we just have to see it. Så japp här sitter vi och den börjar nu. Egentligen borde jag läsa istället men jag vet inte. Tina säger att den är jätte bra och att när hon såg den med sin klass började tjejerna och en kille börja gråta. 
Men det som gör mig sugen på denna film är att det handlar om att förändra världen. Om att hjälpa folk för att göra förändringar. FÖr det är ju det som behövs i vår värld. Förändringar. Slut på krig. Fred i alla länder. Och människor som hjälper varandra. Människor som inte behöver svälta.

Vi lever i en värld där våld har blivit allt vanligare känns det som. Fast det var på nationella prov att våldet inte har ökat. 
Innan lovet läste vi om judendomen. Och jag fastnade för en sak som en kille sa i en dokumentär film. Han sa typ ''Gud har skapat världen och det är vi människor som ska bygga upp den. Och göra den som vi vill ha den.''
Och det är rätt, så länge man tror på gud förstås, att gud har skapat världen. Han har givit oss liv och en planet vi kan leva i. Därför ska vi se till så att den blir som vi vill ha det. Om alla försöker kanske det ändras. Och det är säkert många som tänker som jag gör att om alla hjälper till men sen så undrar man hur ska lilla jag kunna börja med det? 

Tankarna är långa och jag vill skriva så mycket men jag ska sluta nu och vem vet jag kanske fortsätter en annan dag. För nu ska jag nog kolla filmen eller så börjar jag bara läsa.

one love / adelina ♥

Got to go..

Hejsan alla, har nyss varit och ätit en riktig god kyklingsallad hos min moster Aferdita! Sjukt good var den, mumma!
Nu känner jag mig svena fet så det är dags för a walk in the park för mig, adde, dorron och Senida, kanske även Enida men hon är sjuk fast vi får hoppas på att hon klarar av att gå ut och gå!
Vi skall dra till stranden och knäpper säkert några kort så det kommer noog ett X antal bilder in på bloggen lite senare, tills vidare får ni nöja er med denna bilden! :) 

Kort inlägg :)

Belinda - Nen, du skall dricka olivolja!
Adde - Nej, jag skall dricka persikaolja!
Belinda - Neej, du skall dricka olivolja!
Kaltrina - Hallå man dricker fan inte olivolja! :O
Belinda - Skall man äta det? 

Hahah, vi fick oss ett jävligt roligt skratt! Kanske inte låter kul när man läser det men fyfan vad kul det var! :))


Love / Kaltrinaa 

I'm so sick about it...

GUD så tråkig blogg vi har. Vi ska fixa den snart. Men vi får göra det bästa av det. 
Tänkte skriva om något annat nu för jag har inget att göra.

Jag tänkte skriva om vänner, eller om bästa vänner, 
När man var liten hade man ju en bästis nu har man flera bästa vänner. Liksom vänner man ska egentligen lite på och ha kul men. Vänner som ställer upp och lyssnar på en. Jag blir så ledsen när man inte kan lita på vissa av dem. Att man alltid måste akta tungan för sånt man inte vill ska komma ut? Ska man känna så egentligen?
 Liksom jag är en sån som vill at mina vänner ska lite på mig till 100% och jag gör mitt bästa för att det ska bli så men grejen är att jag vill få någon tillbaka med Jag vill få lite åtminstone. Liksom jag vill bara ha det där tillitet att man kan känna sig trygg. Men så är det tyvärr inte med alla min vänner och det sårar mig. Och att det är ett problem i vänskpen för att då orkar man inte vara med den kompisen man orkar helt enkelt inte bygga upp med på den vänskapen. Men man kan alltid ändra på det men jag känner att denna personen inte vill. Att denna personen som jag snackar om inte orkar inte vill inte bryr sig. Oh jag som givit så många chanser. Till slut orkar man inte. Till slut går man sin egen väg. Jag orkar inte gömma sorgen inom mig längre. Jag är less på det istället kommer jag bry mig lika lite. Liksom varför ska jag bryr mig när inte denna personen gör det?
USCH, jag orkar inte längre och jag är lycklig nu faktist.
  


Nu kom Tina ut från duschen. Det luktar gott. 
Nu ska jag klä på mig och vet inte om det blir något smink idag heller. 
P.s JAG är hungrig faaan. Jag tror mamma gör soppa eller något för det luktar ljuvligt.

love / adelina

090413

God Morgon

Gud vad svårt det är pch börja ett inlägg vad ska man börja med. I alla fall och kollar på bloggar med Tina och just nu sjunger Kelly Clarksson - My life would suck without you, har aldrig sett videon förr. Gud så fin Kelly är på den och hennes hår är snyggt. 

Morgonens planer var att jag och Tina skulle ut och gå men vi gjorde aldrig det vaknade istället tog jag en varm dusch,skönt!

Ska ialla fall jobba snart och sen efter det får vi väl hitta på något. Typ en promenad ute med Senida och Enida. Liksom inte göra någon ansträngande så man är utvilad till skolan, imorogon suckelisuck suck. 
Känns som lovet både har gått snabbt och sakta. Liksom jag har inte pluggat alls och känns som inte jag fått nån sömn i mig.

Nu ska jag fortsätta damma mitt rum.  Blir så arg på mina gosedjur som jag har längst upp på skrivbordet. Det är mamma som säger att vi ska ha dem där. Jag vill ha mina väskor där liksom inte gosedjur fast jag älskar dem. 


one love / adelina 

Väntar..

Hejhej alla godingar! 

Här sitter jag hemma hos adde och väntar, ja vi väntar på att addes pappa skall jobba klart och komma med pizzor från pizzerian! Vi som har varit så nyttiga idag, bara ätit mackor, ett X antal kakor, glass, och kaffe? Nyttigt!! Vi gick ju i ca 1h innan så allt vi har ätit är borta nu, eller INTE! ahha, men jag upptäckte faktiskt att Kaffe är skit gott.... Om man har glass i vill säga! Svena gott, testa :) 

Men men, imon skall jag och adde vakna kl 07.00 för att gå ut och gå, yeeah gött? Sedan skall hon jobba och imorgon kväll skall vi träffa Senida och Enida tror jag, det kmr bli roligt! : ) 

Skulle ju till Väla imon men adde jobbar till fyra och väla stängs vid 18.00 så vi skiter i de och åker dit på tisdag ist! 

Måste nog dra för pizzan kom nuuu!

Love / Kaltrinaa ♥

Fan hinner inte ladda upp bild nu! Men kmr när vi ätit!! :))

apple dator ? jobbiga ...

USCH! 
Tinas dator är lite jobbig fattar inget. Har min dator bredvid mig och försöker överföra bilder men det funkar fan inte och jag kan inte lägga in bilder på bloggen juuuuuuu! USCH blir arg ju!

PLUS att jag blir helt PAFF när jag ser fina klänningar. Vill bara klicka hem alla. 
JAG VILL OCH JAG VILL!


bilder från FBG när vi satt och låg på det sköna gräset och den varma solen som värmde oss




och nu en bild från vår powerwalk - promenad 



i hate first dates ... god i love first dates

.... Yes, så e det i OTH först hatar man sen älskar man första dejten. Chase sa det precis, så det fick detta inlagget heta.

Kom precis efter en timmas snabb promenad, GOSH vad varmt och skönt det var. Man kände verkligen hur det gjorde ont i låren och vaderna. Nu sitter man här och kollar OTH och sen blir det Gossip Girl.

Jag har jobbat med. Idag jag jobbade jag med Fia. Alltid kul med henne. Alltid på söndagar så städar vi kafeterian och som vanligt där inne.
Och shiit vad många som ska ha glass nu förtiden. Det är nog för sommaren har träffat Sverige och vi har faktist as god glass på Tasty House, specielt våra egna. 
 Idag blev det ingen daaaaaans, tråkigt. 
Imoron blir det mer jobb och fick faktist reda att vi får mer lön när det är högtider, vi har nog alltid fått det. OB, men asså nu har det blivit mer, OCH det är ju tummen upp så klart. 

One LOVE / ADELINA ♥


Jag ljög :)

Jag glömde skriva innan jag lämna hemmet men skit samma :) 
Men nu är jag iaf hemma hos adde. Jag kollar på Hanna Montana, riktigt bra ahhaha! Adde duschar och skall dra till jobbet snart, sen skall vi dra ut när hon kommer hem och träffa gott folk :) 

Sitter här i sängen med shorts, så jävla varmt! 
Imon skall vi till VÄLA! Skall se om jag hittar skinnjacka, jeansjacka och jeans, har ju fått pengar av pappa nu :) 
Men aja, nu skall vi hitta på något soo byee

Pussssss / Kaltrina 

:)

Kort inlägg!

Hejsan! 

Har nyss vaknat, blev ganska sent igår med läskiga filmer och massa mys! Idag vakna jag sjukt tidigt, typ 07.04 men lyckades somna om och nu 8.35 är jag vaken igen! Orkar inte börja packa, åker vid 10.00! Skall bli sjukt kuuul! 

Aja, orkar inte skriva mer men uppdatering innan vi åker! Tar även med mig datorn så kan blogga hos dem :)

Love / Kalltriiinaaa

zoom

HELLU my dear ..
det var till da blogg kära läsare. 

Vill ni veta vad som pågår här? Just nu i FBG här hemma i detta rummet?
......
Inte så mycket faktist. Vi kollar på TV en film på 4:an vettefan vad den heter men den e braaau. 
Kollade på Big Brother Albanien och jag är så glad att Bjordi inte åkte ut fast jag var 100% säker på att han inte skulle.  Liksom alla gillar honom :D

Men aah vi har varit ute lite. Vi låg på gräset och så kommer Valentinas lilla syster och underhåller oss och sen kommer V ut och den tjejen är bara så rolig och bra på att dansa. Vi var och kollade på några tjejer härifrån och V är med och dansar där. Hon är så bra,shit. (albansk dans)
Och jag blev lite misshandlad av Majlinda och så men aaaah, sånt är livet. 

I morgon blir det att vakna tidigt och åka hem för lilla jag ska  jobba och sen dansa. Usch söndagar är så stressiga men brukar avslutas bra, med en varm dusch, Gossip Girl och OTH.

På tal om dagar så rinner ju tiden iväg, hela påsklovet är snart slut och jag har inte läst ut min svenska bok och jag hittar inte min engelska. Inget plugg har åkt in i mig. Blir så besviken på mig själv. 

Nu ska jag fortsätta kolla klart filmen för den är så bra sen blir det en skräckis. USCH kommer ju bli rädd som jag blev igår. 
Och plus att T:s dator är cp. ÅH den zommas in och ut och in. Nej nu zoomades den ut igen nej nej nu blev det in igen. Nu är den perfekt hoppas den håller sig så här. 



one love / adeliinaaaa




090411

Hej alla godingar!

Ja här sitter man efter en lång förmiddag som man spenderat på Ge-Kås med mamma,moster Fia, Tina och Dorontina.
FIA  kom och väckte oss ca klockan 8 på morgonen och jag hade då bara ca 10 minuter att fixa mig. Liksom 10 minuter hallå tänk inklusivt kläder och tandbortstning inte bara sminket. 
Aja jag klarade det och vi var på väg. 
Vi var där från klockan kvart i 9 till ca klockan 14 och jag kan säga er att det var en rolig och tröttsam upplevelse. 
Jag kom bort från alla när vi skulle hem och det är faktiskt rätt så kul för när jag var liten så gick jag med bort.

Nu var det så att jag och mamma gick för att betala för att F skulle köpa våg och T&D skulle vänta på henne. Och när vi betalade klart så skulle mamma på toa och jag satte mig på en bänk vid kassorna. Efter ca en kvart kommer inte dem så jag går ut och letar och nej där finns ingen sen går jag in igen väntar några minuter och sen ut igen och väl inne så möter man T och D OCH jag ba ''var är mamma?'' dem ba ''ja dem är inne'' och jag började då koka för att jag hade väntat minst 30min. USCH fick damp men sen och gick vi ut och fikade och vagnen parkerade vi mitt på gatan. 
Ja vad ska man säga vi är trots allt bara människor.


Tina kammade hem två väskor och hon är super nöjd och ett par örhängen med.
Och jag fick också med mig två väskor och lite hårmousse och sånna saker. 


Nu ska jag dra, hatar Tinas dator USCH känner mig som en nybörjare på datorer. 

PUSS OCH HEJ / addee! 




Slår samman våra tankar!

Hejsaaan!

Jaa, ryktena är sanna, Kaltrina (jag) och Adelina har bestämt oss för att slå samman våra hjärnor och dela med oss våra tankar till er alla där ute! Vi tänkte heeey, bättre två än en inte sant?!

Som ni ser så är inte bloggen speciellt snygg, men snaart på söndag eller måndag hade jag och adde tänkt att ta tag i det för då åker vi hem till adde som bor i skåne! Tills dess får ni stå ut med denna fula blogg, men intressanta! :))

Idag är det heller ingen vanlig dag utan det är miiiiiiiin födelsedag!! 16 blir jag, japp japp, stor nu :)) Adde blir 16 om en vecka!!

Ajaa, jag och adde bjuder på en " fiiiiin" biiild häär med sååå enjoy!!! 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0