Nytt försök på mitt hus i ks..

Ja, jag lovade ju er att jag skulle visa mitt hus i ks när jag var i ks, men det gick inte att ladda upp bilder så nu gör vi ett nytt försök!! :))



Gatan vi bor på..Det är typ huvudled eller vad man nu säger :))



De i mitten är mitt hus! :))



Dörren in till trädgården! :))



.......



Baksidan! :))



Såhär ser det först ut när du kommer in :))



Går man rakt fram hittar man garaget! :))



Till vänster om garaget hittar man en tom lokal.. Vet inte riktigt vad det skall bli i framtiden, det är fortfarande ett mysterium ahhaha :))



Då tar vi trappan upp till våning nr 2! :))



Där hittar vi toan, typ det bästa rummet!! Eller njaa jag älskar det iaf! Vår duschkabin är den bästa som finns! När man duscha kan man nämligen lyssna på musik/radio, tända lapor så det blir som disco, sätta på fläkten så det inte skall bli för varmt, sedan finns en spegel där i med som ni ser, man kan få vatten uppifrån som ett vattenfall, man kan använda den långa saken där som jag inte vet vad det heter men ändå för att duscha eller så kan man sitta ner (det finns en sittplats) och få ryggmassage! :)) Jag älskar den iaf hahaha.. Sedan vid vasken får man ut vatten som ett vattenfall ur kranen och så är spegeln stor och över spegeln finns små lampor som lyser upp allting jävligt bra, det är det perfekta rummet till att sminka sig!! Mycket bra ahahah :)) Denna bilden är dock inte den bästa, men det är inte så konstigt kanske eftersom det är Florent som har tagit de ;)  Nog om detta rum, vi går vidare till..



Gästrummet, inte så märkvärdigt, den har en egen balkong med som inte Florent har tagit kort på, den är väldigt fin iaf :))



På samma plan finns även vardagsrummet/köket! :)) Inte så fin bild kanske.. det kmr fler..



Där sitter vi och äter :) Utsikten är underbar men har inget kort på det :))



Köket och pappa! :))



Vi går upp fler trappor och kommer till våning 3! :))



Då kommer vi till mammas och pappas rum, man ser dock inte hela rummet, det finns mer möbler och sånt :) Och så har dom en balkong som är fiiin! :))



Florents rum, mitt rum är nästan likadant, andra möbler och andra färger bara..Mitt rum var dock för stökigt för att hamna på bild den dagen så ni får nöja er med detta :)) JAg är typ aldrig i mitt rum, spenderar kanske bara natten där och ibland inte ens det! ;)
 

Efter fler trappor (mamma höll på att städa, därav mattan på trapporna och icke mattorna på dom andra trapporna om ni fattar vad jag menar) kommer vi till...



Taket/terassen! Såhär ser det ut när inte poolen är framme och utemöblerna :)) Utsikt har vi över hela Mitrovica och massa berg och sånt, sjukt fint, ögonen liksom vilar när man kollar ut..Töntigt att skriva men sant! (A)



Och det är dörren till taket/terassen :))




Slutligen en bild på pappa och mamma! Jag ville ha med denna (A)


Nu har jag lagt ner en massa tid på detta inlägget så jag tycker att jag har varit duktig!!

Nu skall jag hoppa in i duschen och sen skall jag dra till Valentina!!

Ciaaoo /Kaltrina ♥

Kommentarer
Postat av: liki

fint hus och söt mamma

2009-07-31 @ 21:42:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0